badyguard14
Uzman
- Segotep Radiant 750W 80+ Kasa
- Ryzen 7 9700X
- Colorful Battle B650M anakart
- 2x16 GB RAM
- XFX RX 9070 XT ekran kartı
Son düzenleyen: Moderatör:
O kasada 750BN olması lazım, satıcıya sormakta fayda var.Şimdi bu sistemde sormak istediğim güç kaynağı yeterli gelir mi? Bazı hazır sistemlerde 750W görüyorum ama sonuç ne olur? Bilemedim.
- Segotep Radiant 750W 80+ Kasa
- Ryzen 7 9700X
- Colorful Battle B650M anakart
- 2x16 GB RAM
- XFX RX 9070 XT ekran kartı
Segotep BN750'nin PCI-e 5.1 versiyonu olması lazım içinde. Kabloda ısınma olabilir.O kasada 750BN olması lazım, satıcıya sormakta fayda var.
@Yusuf7878 senin bir bilgin var mı hocam?
XFX, Swift modelinden bahsediyorsunuz diye düşünüyorum o 2x8 pin girişine sahip.
BN'de daisy chain kablo olduğu için sorun çıkarabilir.
Segotep BN750'nin PCI-e 5.1 versiyonu olması lazım içinde. Kabloda ısınma olabilir.
Daisy chain değilse olur mu ? Şimdi kontrol edeceğim kasayı ona göre bazı kaynaklarda fazladan kablo olduğu söyleniyorO kasada 750BN olması lazım, satıcıya sormakta fayda var.
@Yusuf7878 senin bir bilgin var mı hocam?
XFX, Swift modelinden bahsediyorsunuz diye düşünüyorum o 2x8 pin girişine sahip.
BN'de daisy chain kablo olduğu için sorun çıkarabilir.
Daisy chain ile de olabilir belki. Sistemi ağır yük altına sokup kablonun sıcaklığını kontrol etmen lazım. Aşırı ısınırsa değiştirirsin.Bende öyle biliyorum çünkü PCI-e 5.1 kablosu var içinde
Daisy chain değilse olur mu ? Şimdi kontrol edeceğim kasayı ona göre bazı kaynaklarda fazladan kablo olduğu söyleniyor
Daisy chain değilse besler, bir sorun olmaz.Bende öyle biliyorum çünkü PCI-e 5.1 kablosu var içinde
Daisy chain değilse olur mu ? Şimdi kontrol edeceğim kasayı ona göre bazı kaynaklarda fazladan kablo olduğu söyleniyor
5070 ile ısınma vakalarından kaynaklı ben hala sıcak bakamıyorum daisy chain'e.Daisy chain ile de olabilir belki. Sistemi ağır yük altına sokup kablonun sıcaklığını kontrol etmen lazım. Aşırı ısınırsa değiştirirsin.
- Segotep Radiant 750W 80+ kasa.
- Ryzen 7 9700X.
- Colorful Battle B650M anakart.
- 2x16 GB RAM.
- XFX RX 9070 XT ekran kartı.
Şimdi bu sistemde sormak istediğim güç kaynağı yeterli gelir mi? Bazı hazır sistemlerde 750W görüyorum ama sonuç ne olur? Bilemedim.
5070 ile ısınma vakalarından kaynaklı ben hala sıcak bakamıyorum daisy Chain'e.
Şuan baktım evet kablo bir tane daisy chain şeklinde.O muhtemelen kablo başına amperi düzgün ayarlayamamasından kaynaklanıyor. Onun sebebi de dönüştürücü kaynaklıdır.