RAM'i şimdilik 1x16 GB CL30 bıraktım, en kısa sürede aynısından bir tane daha ekleyip 32 GB yapacağım. Al unut topladım diye düşünüyorum, düşünceleriniz neler?
Evet ortalama 6-8 bin arası bazı parçaları değiştirip fiyatı düşürebilirim ama yine de minimum cebinden 85 bine yakın bir bütçe çıkacak bir de ben şöyle düşünüyorum kendi eski sistemimi 45 bine sattım 2 yıl kullandım ve üstüne de ben tekrardan 45 koyuyorum diye düşünüyorum.
Evet ortalama 6-8 bin arası bazı parçaları değiştirip fiyatı düşürebilirim ama yine de minimum cebinden 85 bine yakın bir bütçe çıkacak bir de ben şöyle düşünüyorum kendi eski sistemimi 45 bine sattım 2 yıl kullandım ve üstüne de ben tekrardan 45 koyuyorum diye düşünüyorum.
Evet var ama görsel olarak güzel durmasını istiyorum çünkü gerçek anlamda bunu son defa alacağım bir de ikinci elde satarken ne yazık ki çoğu kişi bilmeden sadece dışına bakıp güzel görüp alıyor ileride satarsam diye de eklim.
Evet benim de kafamı o kurcalıyor ama giriş seviyesi 5070 için de bu parayı vereceğim ya da 5070 Ti cikim dersemde +14 bin vermem gerekecek yani şu an arafta kaldım kısaca.