SunseTTime

Başarılı
Makaleler
1
Yer
Fethiye
Herkese merhaba. 28.11.2025 tarihinde Hepsiburada üzerinden DFS bilgisayar isimli satıcıdan almış olduğum Ryzen 7 9700X CPU ikinci el olarak satılıktır. Ürün 2 aylık olup sadece test amaçlı uzay sistemde kullanılmıştır, haftanın 6 günü de 9-6 çalıştığım göz önünde bulundurulursa neredeyse sıfır olduğunu tahmin edebilirsiniz. Ürünü aldığımda bir saat OCCT testi yapmıştım başarıyla geçmişti. Sizler için güncel değerleri görebilmeniz adına 21.01.2026 tarihinde Prime95 testi yaptım. Benzer şekilde yine sıfır hata ile sonuçlandı. Tüm bunları yaparken HWiNFO64 uygulamasını da açık bıraktım ki yük altında voltaj ve sıcaklık değerlerini gözlemleyebilesiniz. Görüldüğü üzere değerler gayet başarılı. Akabinde sizlere temiz gönderebilmek adına İzopropil alkol sipariş ettim ve güzelce temizleyip (elimden geldiğince) kargo ile gelen ufak kutuya ürüne kaldırdım. Kutu tam CPU boyutunda ve dış koruma aparatı sallantı ve darbelerden ürünü koruyacaktır.

Ürünün fiyat 11.000 TL. Ürün havale sonrası gönderilecektir. (Forum üyelerine son fiyat 10.000 TL olur.) Her gün forumda vakit geçiren aktif bir üyeyim, iki kuruş fazla kazanmak istesem sarı sitede falan ilan açardım fakat ben sizlerle ilerlemek istedim. Bu noktada içiniz rahat olsun. Hiç fiyatı şişirip indirme işine de girmeden direkt olurunu sizlere aktarmak istedim. Ücreti minimumdan tuttuğum için kargo ücreti alıcıya ait olacaktır.

Şimdi sizlere ürün için çektiğim görselleri ileteceğim:

1. Prime95 & HWiNFO64 bir saatlik test sonucu:

Prime95_CPUSONUC.webp

2. CPU'ya ait görseller:

anakart içinde.webp

yukarıdan bakış.webp

WhatsApp Image 2026-03-29 at 18.59.20 (1).webp

WhatsApp Image 2026-03-29 at 18.59.20.webp

3. Ürünü satın aldığımda ufak kare kutu ve dış koruyucu plastik ile gelmişti. Şu anda içinde durduğu büyük kutuya idarelik koydum. Sizlere gönderirken yine ufak siyah kutu ve ambalajı kullanacağım içiniz rahat olsun. Böylece sallantı olmayacaktır.

ekipman.webp

4. Macunu silerken elimden geldiğince kalıntı bırakmamaya çalıştım. Sırf bunun için Izopropil alkol bile sipariş ettim. Ürünün sol orta kısmında bir iki bölgede hafif renk kalkması mevcut. İncelediğimize göre ground pine denk gelmekte. Zaten 1 saatlik testten 0 hata ile geçti CPU. Yine de lütfen bunu bilerek iletişime geçiniz.

izopropil.webp

Tertemiz göndereceğim üründe bir sıkıntı çıkarsa servis ile alıcı iletişime geçmelidir. Acil paraya ihtiyacım yok ürün durduğu yerde eskimesin diye satıyorum. Alacak olan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun, güle güle kullansın.

Son düzenleyen: Moderatör: