Ryzen 7 9800X3D için beyaz hava soğutucu önerisi

ltcolbaron41 88

Başarılı
9800X3D için hava soğutucusu önerisi verir misiniz? Bütçem Max 2000 bin TL

Şu iki ürün arasında kaldım. NZXT H5 Elite kasam beyaz bir soğutucu arıyorum.

Son düzenleme:
9800X3D için hava soğutucusu önerisi verir misiniz?

Şu iki ürün arasında kaldım. NZXT H5 Elite kasam beyaz bir soğutucu arıyorum.

Eki Görüntüle 275353
Ocypus'un fan dizilimi kötü, sırf o fan diziliminden dolayı işlemci yük altında 2-3 derece daha sıcak çalışıyor. Fanlar da çok kaliteli değil, CFM değeri falan düşük. Ekranı da okunaklı değil. 1st Player alınabilir, onun dışında Segotep FZ6 PRO White modeline bakabilirsin, İncehesap'ta zaman zaman stoğu oluyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu biraz pahalı geldi hocam.

Hocam bunun 1. st Player'dan performans anlamında farkı var mıdır?

Bence değer, fiyat olarak 200 lira civarı fark var. Ama Montech'in fanları çok daha kaliteli ve markanın genel kalite standartları da daha iyi. CFM ve basınç olarak da çok çok iyi 1st Player ile kıyaslandığında. Sessizlik de aynı şekilde.

Her iki ürünü de alsam nzxt f120 fanları takacağım rgbli olanları. O yüzden fanlara ben pek takilmadim.

Her iki ürünü de alsam nzxt f120 fanları takacağım rgbli olanları. O yüzden fanlara ben pek takilmadim.
Görünüşü önemli değilse Montech al ama fanlarını değiştirme bence. Nzxt fan takacaksan çok fark etmez hangisini aldığın, blok olarak hepsi aynı aşağı yukarı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…