Benim durumumda hata bulma hızı açısından 1usmus mu daha iyi Ryzen 3D mi? Stabilite ön koşul benim için.
0.12.3, @shiiw iletirse iyi olur. Güncelini kullanacaksan kendi sitesinden indir, Ryzen3D profili yap. 1usmus da olabilir, diğerlerine elleşme. RTP ile bakarsın üzerine.

Veii adli kullanicinin linkinden indirilecek. Ilk aciliste AWE hatasi verdikten sonra bir kere PC reset atip oyle teste baslamalisin.

Benim durumumda hata bulma hızı açısından 1usmus mu daha iyi Ryzen 3D mi? Stabilite ön koşul benim için.

0.12.3'teki 1usmus config daha iyi, 25 Cycle onu geçmen lazım. AWE verirse Restart at. Test öncesi memory cleaner. Single Boot yaparsın uzun testi, TM5 ile kontrol et önce. Ryzen3D için kendi sitesinden indir, en son bakarsın ona RTP ile. Hepsi iyi, biri diğerinden üstün değil. 0.12.3 25 Cycle geçsin ama kesin. Default 1usmus gelir o, Veii config düzenlemiş.

0.12.3'teki 1usmus config daha iyi, 25 Cycle onu geçmen lazım. AWE verirse Restart at. Test öncesi memory cleaner. Single Boot yaparsın uzun testi, TM5 ile kontrol et önce. Ryzen3D için kendi sitesinden indir, en son bakarsın ona RTP ile. Hepsi iyi, biri diğerinden üstün değil. 0.12.3 25 Cycle geçsin ama kesin. Default 1usmus gelir o, Veii config düzenlemiş.
Sizin ayarları boot ediyor mu diye denedim, boot etti. Yarın testlere devam edeceğim.

Sizin ayarları boot ediyor mu diye denedim, boot etti. Yarın testlere devam edeceğim.

Ayhan hoca önünde başka bahar olmayabilir, elini ne kadar çabuk tutarsan o kadar iyi. :) Senin çipte tekte açarım zaten, CL0 arayıp da bulamayanlar var. Nadir örnek, golden sample. 1:2'si iyi olmasa da 6400 C26 CL0 açtıktan sonra önemsiz.