Ryzen 7 9800X3D, MPG X670E Carbon RAM timing önerisi

Öyle yapacağım, gerçekten boğuldum. Olmuyorsa olmuyordur. 6400 C26 yapıp geçeceğim. Subtiming bakarım belki bu hafta daha da ellemem artık.

Öyle yapacağım, gerçekten boğuldum. Olmuyorsa olmuyordur. 6400 C26 yapıp geçeceğim. Subtiming bakarım belki bu hafta daha da ellemem artık.

MSI'de ancak amca gibi 1.66 CL24 Gear açık açılır... Üzerini kendi de beceremedi henüz... 2x24'lerde biliyorsun 8000-8200 daha kolay, 2x16'ya sağlam IMC lazım.

Hocam, write 97500 verdi. Trtp 10 trp 30. Şimdi twtrl ve trdwr 12 deneyeceğim.

Hocam, şu an trtp, trp, trdwr ve twtrl değerlerini girdim ama sadece twtrl ve trdwr'yi test ettim ram test pro'da. Tras, trc ve tfaw değerlerini daha Bios'a girmedim ama test etmediğim ve girmediğim tüm değerleri girip, test edeyim mi?

Hocam, şu an trtp, trp, trdwr ve twtrl değerlerini girdim ama sadece twtrl ve trdwr'yi test ram test pro'da. Tras, trc ve tfaw değerlerini daha os'a girmedim ama test etmediğim ve girmediğim tüm değerleri girip, test edeyim mi?

Hiçbir şey anlamadım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…