Aynen öyle, bir de fiyat arttıkça ve OLED olunca daha da zorlaşıyor, hiç o toplara girmeyeceğim. Dediğim gibi 2-3 yıl daha kullanıp yeni nesil bir panel gelince ona geçeceğim.
Vallahi güzel monitör şahsen, şu an dediğim gibi XG27ACDNG modelini kullanıyorum, efsane bir şey. Düşün, ben bunu satıp sana attığımı almayı düşündüm, bir anda gözü kararttım ama vazgeçtim
Bu zarar değil ki? Kullanmanın bedeli. Böyle düşünürseniz her şey zarar. Siz 36'ya aldınız ve 30'a sattınız diyelim. 6000 TL kullandığınız sürede size yaşattığı deneyime verdiğinizi düşünün. Boşa verdiğiniz bir para yok.
Aynen öyle, bir de fiyat arttıkça ve OLED olunca daha da zorlaşıyor, hiç o toplara girmeyeceğim. Dediğim gibi 2-3 yıl daha kullanıp yeni nesil bir panel gelince ona geçeceğim.
Vallahi güzel monitör şahsen, şu an dediğim gibi XG27ACDNG modelini kullanıyorum, efsane bir şey. Düşün, ben bunu satıp sana attığımı almayı düşündüm, bir anda gözü kararttım ama vazgeçtim
Hahahahahah o kadar hızlı gitmez 2. el. Koyarım ben, satılırsa alırım yoksa alamam, işten yeni çıktım çünkü, şu an çalışıyor olsam çoktan almıştım, elimdekini de 2. monitör yapmıştım net
Tamam, sizi mi kıracağım, koyuyorum sarı siteye birkaç güne Satılırsa TANDEM alacağım
Ben ne güzel kendimi ikna etmiştim, boş ver, uğraşma diye. Aklıma niye giriyorsunuz benim
Hahahahahah o kadar hızlı gitmez 2. el. Koyarım ben, satılırsa alırım yoksa alamam, işten yeni çıktım çünkü, şu an çalışıyor olsam çoktan almıştım, elimdekini de 2. monitör yapmıştım net
Yok ya zora sokma değil, koyarım istediğim fiyata giderse alırım acelem yok
Sana monitör önerecektik, sürekli herkese bu TANDEM'i öneriyorum, en sonunda ben de alacağım gibi duruyor