Ryzen 7 9800X3D & RX 9070 XT sistem için 27" OLED monitör önerisi

Bütçe
30.000 TL
İkinci elde alıcı bulmak zor hocam. Attığınız modeli incelemeye devam ediyorum, galiba onu alabilirim. Bakınacağım biraz daha, hoşuma gitti.

Aynen öyle, bir de fiyat arttıkça ve OLED olunca daha da zorlaşıyor, hiç o toplara girmeyeceğim. Dediğim gibi 2-3 yıl daha kullanıp yeni nesil bir panel gelince ona geçeceğim.

Vallahi güzel monitör şahsen, şu an dediğim gibi XG27ACDNG modelini kullanıyorum, efsane bir şey. Düşün, ben bunu satıp sana attığımı almayı düşündüm, bir anda gözü kararttım ama vazgeçtim

Ama tabii şu an hazırda OLED kullanıyorsanız beklemekten zarar gelmez.

hahah kesinlikle aklına koyduysan yapmalısın o ekran eninde sonunda alınacak sende çok iyi biliyorsun

hahah kesinlikle aklına koyduysan yapmalısın o ekran eninde sonunda alınacak sende çok iyi biliyorsun

Tamam, sizi mi kıracağım, koyuyorum sarı siteye birkaç güne Satılırsa TANDEM alacağım

Ben ne güzel kendimi ikna etmiştim, boş ver, uğraşma diye. Aklıma niye giriyorsunuz benim

2 tane sipariş verelim indirim yapsınlar hocam

Hahahahahah o kadar hızlı gitmez 2. el. Koyarım ben, satılırsa alırım yoksa alamam, işten yeni çıktım çünkü, şu an çalışıyor olsam çoktan almıştım, elimdekini de 2. monitör yapmıştım net

Elzem bir durum değil hocam kendinizi zora sokmayın o halde şu vakitlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…