Ryzen 7000X3D ve 9000X3D serisinin performansını arttıracak Turbo modunun olduğu sızdırıldı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 2254
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 420
  • Etiketler Etiketler
    ryzen turbo
Reimagined derken bunu kastediyorlar sanırım. Tekelleşme yolunda büyük bir adım daha. Her ne kadar iyi bir haber gibi görünse de pazarı ellerine aldıklarında üzülebiliriz.

Eki Görüntüle 93501
İntel atak yapar merak etmeyin, ABD aradayken o şirketi batırtmazlar. İntel eğer işlemci sektöründen çekilecek olsa, zamanında Ağuostos ayında teklif geldiğinde direkt satarlardı.

Sıcaklıkları yükseltmeden nasıl olacak o iş merak ettim. Bekleyelim görelim.

Gigabyte bazı anakartlarına getirmiş bile bu özelliği. Test sonuçlarını merak ediyorum. %10 performans artışı olsa kâfi.

Reimagined derken bunu kastediyorlar sanırım. Tekelleşme yolunda büyük bir adım daha. Her ne kadar iyi bir haber gibi görünse de pazarı ellerine aldıklarında üzülebiliriz.

Eki Görüntüle 93501
Reimagined dedikleri şey 3Dvcache artık silikonun yarısını kaplamıyor, cok kücük bir kısmını kapladığı için sıcaklık ve voltaja daha tolere edilebilir halde.

Ayrıca 7x3D için %30 performans imkansız.

Intel çoklu çekirdekte hala rakipsiz sayılır.
Değil, 9950X daha az güç tüketerek daha fazla performans veriyor.

Ben 3600'ümle mutluyum zaten pekte merak ettiğim bir şey yok açıkçası.
Ben de 5700x3D'ümle mutluyum.

İşlemcim bozulmadığı sürece kendisini değiştirmeyi düşünmüyorum dolayısıyla yeni AMD işlemcilerini merak etmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…