KS KS Rooster Becerikli Katılım 24 Ocak 2025 Mesajlar 162 Çözümler 1 Beğeniler 37 29 Mart 2025 #11 borujcu dedi: Size kalmış sıcaklıklar çok yüksek değil açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Şimdi bşt. borujcu dedi: 70-78 masaüstünde sorun çıkarmaz FPS gerçekten aman aman yükseliyorsa aç yükselmiyorsa açma. Genişletmek için tıkla... Ben bir daha test ettim şunu fark ettim hikayeli oyunlarda ısılar eş değerde ama FPS oynadığım da artış oluyor EXPO ve manuel arasında. Alla alla başım ağırdı EXPO açtım kafam rahat olsun bari. Son düzenleme: 29 Mart 2025
borujcu dedi: Size kalmış sıcaklıklar çok yüksek değil açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır teşekkür ederim. Şimdi bşt. borujcu dedi: 70-78 masaüstünde sorun çıkarmaz FPS gerçekten aman aman yükseliyorsa aç yükselmiyorsa açma. Genişletmek için tıkla... Ben bir daha test ettim şunu fark ettim hikayeli oyunlarda ısılar eş değerde ama FPS oynadığım da artış oluyor EXPO ve manuel arasında. Alla alla başım ağırdı EXPO açtım kafam rahat olsun bari.