Xoulth
Uzman
Yok, sende olan modelden alacağım zaten Max versiyonu değil.Carbox Max'lar çıkalı aylar oldu. 64MB BIOS'lu onlar ama ülkemizde yok.
Yok, sende olan modelden alacağım zaten Max versiyonu değil.Carbox Max'lar çıkalı aylar oldu. 64MB BIOS'lu onlar ama ülkemizde yok.
Valla 32MB bios yetmezse eski işlemci desteğini kaldırır çözerler.Yok, sende olan modelden alacağım zaten Max versiyonu değil.
Hocam bunu tam olarak ne için yazdın ben anlamadım konular mı mesajlar mı karıştı?Valla 32MB bios yetmezse eski işlemci desteğini kaldırır çözerler.
Zen6'lar için 32mb katakullisi olmaz gibi görünüyor. 24/48 gelecek onlar.Hocam bunu tam olarak ne için yazdın ben anlamadım konular mı mesajlar mı karıştı?
Valla hocam Zen6’yı ne için dedin anlamadım ancak şu an 9950X aldım ben, anakartı da X870E Carbon yapacağım.Zen6'lar için 32mb katakullisi olmaz gibi görünüyor. 24/48 gelecek onlar.
Vallahi hocam Zen6'yı ne için dedin anlamadım ancak şu an R9 9950X aldım ben, anakartı da X870E Carbon yapacağım.
Eyvallah abi çok iyi moral olduGözünü dik onlara, 2023 zen4 ile 2025 zen5 çok farklı değildi. RTX 4000 vs. 5000 gibiydi ama RTX 6000 ve zen6 şovla gelecek, cılız bir upgrade olmayacak. GPU'lar asgari %35 ham performans+AI teknoloji+2X path tracing performansı, CPU'lar da asgari %50 artışla sahneye çıkacak. Elindeki CPU+GPU'yu okutmak isteyebilirsin.
Elden çıkarırsın sen çok rahat R9 9950X ve x3D'ler talep edilen işlemciler. Piyasası bol. Ekleme yapar yolumuza devam ederiz.