S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?

Mr. Soprano

Yetkin
Çoğu kişi S serisi telefonların (özellikle düz modeller) bataryasının yeterli gelmediğinden bahsediyor. Aynı şey S serisi tabletler için de geçerli mi?

Yani demek istediğim örneğin S11 kullanan birisi ekran süresinin az olduğundan ve pilin yeterli gelmediğinden şikayet ediyor mu?
Samsung'un bazı A serisi telefonları S serisine göre daha fazla ekran süresi veriyor. Aynı şey FE modeli tabletlerde geçerli mi? Misal S10 FE gibi. Umarım sorumu açıklayabilmişimdir. Uzun süredir S serisi tablet kullanan ya da FE serisi tablet kullanan varsa ve yanıtlarsa sevinirim.

Tab S11 de %80 pilden %20'ye kadar ki kullanımda 7 saat ekran süresi gördüm. Kullanımım boyunca full dizi izledim.

Tab S10 ultrada 3 saat ekran açık kalma süresinde %40 yemiş mesela bugün. Ağırlıklı olarak notes, dosyalar ve yapay zekâ kullanıyorum. Pil tasarrufunda değildi bu arada cihaz.

Tab S11 sabah 7'den öğle 14'e kadar 120 FPS PUBG oynattı yanlış değilsem.

Tab S10 ultrada 3 saat ekran açık kalma süresinde %40 yemiş mesela bugün. Ağırlıklı olarak notes, dosyalar ve yapay zekâ kullanıyorum. Pil tasarrufunda değildi bu arada cihaz.
Nasıl hocam sizce? Geçenlerde yanlış görmediysem S10 FE ile baya bir ekran süresi alan birisi vardı. İki modeli başa baş kıyaslamak tabii ki doğru olmaz.

S10 FE+ genelde notlar ve video için kullandığım zaman çok pil tüketmiyor, ama oyun oynarken pil su gibi gidiyor genelde.

Nasıl hocam sizce? Geçenlerde yanlış görmediysem S10 FE ile bayağı bir ekran süresi alan birisi vardı. İki modeli başa baş kıyaslamak tabii ki doğru olmaz.

Bana yeterli geliyor şahsen. 14.6 inçlik bir ekran için iyi bile. Ancak oyunda nasıldır tüketimi bilemiyorum. Hiç oyun amaçlı kullanmadım boyutundan ötürü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…