umut Bilgin Gelişen Oyun İlk 1.000! Katılım 13 Aralık 2023 Mesajlar 6.451 Makaleler 16 Çözümler 114 Beğeniler 8.850 Yer LTAF 7 Haziran 2024 #11 4196 dedi: Gençler meseleyi anlamadınız sanırım. Ben yıllık almışım. Benden de para isteyecek gibi geldi sanki. E ben yıllık aldım senden. Ne hakla isteme şansın var? Genişletmek için tıkla... İstemez tabii ki, aldığınız yıllık aboneliğin süresi bitince yeni fiyattan ücretlendirileceksiniz faslına getiriyor konuyu.
4196 dedi: Gençler meseleyi anlamadınız sanırım. Ben yıllık almışım. Benden de para isteyecek gibi geldi sanki. E ben yıllık aldım senden. Ne hakla isteme şansın var? Genişletmek için tıkla... İstemez tabii ki, aldığınız yıllık aboneliğin süresi bitince yeni fiyattan ücretlendirileceksiniz faslına getiriyor konuyu.
MrSecurity Başarılı Katılım 27 Aralık 2023 Mesajlar 263 Beğeniler 245 7 Haziran 2024 #12 Formula 1 ve Premier League ellerinde olsa belki fazla olsa da verilebilir olabilirdi ama sadece laliga ve basketbol için fazla geldi.
Formula 1 ve Premier League ellerinde olsa belki fazla olsa da verilebilir olabilirdi ama sadece laliga ve basketbol için fazla geldi.