S.T.A.L.K.E.R 2, 20 saat sonra resmî olarak çıkıyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 1589
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 452
  • Etiketler Etiketler
    saat

1589

Üstün
Makaleler
2
Yaklaşık 1 senedir beklediğim Stalker 2 sonunda yarın oynanabilmeye başlanacak.

Son 20 saat…
Sabırsızlıkla bekliyorum ama 160 GB olması çok büyük sorun yarattı bana.

Oyunun açıklamasına göre oyun çıktıktan bir sonraki güncellemede Çok oyunculu modu da kullanıma sunulacakmış.

Geçen yıl ön sipariş verdim standart Edition paketini, en uzun süre çıkmasını beklediğim tek oyun umarım güzel bir çıkış yapar bu kadar beklediğimize değsin.

Dandik Unreal 5 denen motor yine stutter sorunu yaşatacak gibi. Resmi NVIDIA videosunda bile oyunda takılmalar vardı.

Geçen yıl ön sipariş verdim standart Edition paketini, en uzun süre çıkmasını beklediğim tek oyun umarım güzel bir çıkış yapar bu kadar beklediğimize değsin.
Ben de aynı şekilde geçen sene ön siparişte 350 TL’ye almıştım 2 kere ertelendi ben aldıktan sonra.

En sonunda çıkıyor umarım bu beklentiyi karşılayacak bir oyun olur ama yapımcıların Ukraynalı olduğunu da unutmamak gerekiyor… Zor şartlarda yapıldı oyun.

Dandik Unreal 5 denen motor yine stutter sorunu yaşatacak gibi. Resmi NVIDIA videosunda bile oyunda takılmalar vardı.
Hangi oyun motoru kullanmalıydı sizce hocam? Meraktan soruyorum.

Hangi oyun motoru kullanmalıydı sizce hocam? Meraktan soruyorum.
Unreal optimizasyon fukarası bir motor yanlış bir seçim bence. 4'den beri kronik bir şekilde neredeyse tüm Unreal oyunlarda takılma sorunu var. Hangi motoru kullanmaları gerektiğinin sorusunu cevabını bilmiyorum. Umarım yarın bol bol küfretmeyiz.

Umarım iyi bir oyun olur diyorum ama en son beta katılımı gibi bir şeyi oynamış içerik üreticilerin videosunda sanki videolardaki kadar iyi değil gibi geldi oyun bana.

Son 2 saat!

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…