Makaleler
20
Merhaba,

Şu sıralar bir dizi arayışına girdim. Tür olarak polisiye, aksiyon, bilim kurgu vb. yapımlara bakıyordum S.W.A.T. dizisini gördüm. Kimisi Arka Sokaklar dizisinin Los Angeles versiyonu falan demiş de izlemeye değer mi bilemedim. Az da değil 149 bölüm oynamış ve çekilmeye de devam ediyor sanırım. İzleyen var ise fikirlerini almak isterim.

Fikirlerini sunan herkese şimdiden teşekkürler.

Merhaba,

Şu sıralar bir dizi arayışına girdim. Tür olarak polisiye, aksiyon, bilim kurgu vb. yapımlara bakıyordum S.W.A.T. dizisini gördüm. Kimisi Arka Sokaklar dizisinin Los Angeles versiyonu falan demiş de izlemeye değer mi bilemedim. Az da değil 149 bölüm oynamış ve çekilmeye de devam ediyor sanırım. İzleyen var ise fikirlerini almak isterim.

Criminal Minds öneririm.

Merhaba,

Şu sıralar bir dizi arayışına girdim. Tür olarak polisiye, aksiyon, bilim kurgu vb. yapımlara bakıyordum S. W. A. T. Dizisini gördüm. Kimisi Arka Sokaklar dizisinin Los Angeles versiyonu falan demiş de izlemeye değer mi bilemedim. Az da değil 149 bölüm oynamış ve çekilmeye de devam ediyor sanırım. İzleyen var ise fikirlerini almak isterim.

100 bölüm izledim. 80'e kadar beni sardı. Geri kalan 20 bölümü ise 2 ayda izledim. Öyle diyeyim.

Merhaba,

Şu sıralar bir dizi arayışına girdim. Tür olarak polisiye, aksiyon, bilim kurgu vb. yapımlara bakıyordum s. W. A. T. Dizisini gördüm. Kimisi Arka Sokaklar dizisinin Los Angeles versiyonu falan demiş de izlemeye değer mi bilemedim. Az da değil 149 bölüm oynamış ve çekilmeye de devam ediyor sanırım. İzleyen var ise fikirlerini almak isterim.

Chicago PD olabilir bir de The Rookie var ama The Rookie dizisini izleyebileceğin bir platform yok o yüzden internet üzerinde olan kaçak platformlardan izleyebilirsin.

Film önerisi istememişsin ama ben önermek isterim 1999 yapımı Şaşkın Dedektif filmini öneririm ( Komik zencileri seviyorum )

Chicago pd olabilir bir de the rookie var ama the rookie dizisini izleyebileceğin bir platform yok o yüzden internet üzerinde olan kaçak platformlardan izleyebilirsin.

Film önerisi istememişsin ama ben önermek isterim 1999 yapımı şaşkın dedektif filmini öneririm ( komik zencileri seviyorum )

Fox crime kanalı komple kapatıldığı için bu kalite kokan dizilerin hiçbirini seyredemiyoruz. Csi vardı senin yazdığın diziler vardı. Five-0 hawaii polisiye dizisi vardı. Ncıs: New orleans unutmayalım.

Merhaba,

Şu sıralar bir dizi arayışına girdim. Tür olarak polisiye, aksiyon, bilim kurgu vb. yapımlara bakıyordum s. W. A. T. Dizisini gördüm. Kimisi Arka Sokaklar dizisinin Los Angeles versiyonu falan demiş de izlemeye değer mi bilemedim. Az da değil 149 bölüm oynamış ve çekilmeye de devam ediyor sanırım. İzleyen var ise fikirlerini almak isterim.

S.W.A.T. (TV Series 2017– ) ⭐ 7.2 | Action, Adventure, Crime
Bundan bahsediyorsan gerçekten de kaliteli bir dizidir. Ancak yeni bölümler nasıl bilemiyoruz çünkü fox crime kanalı kapandığı için izleyemiyoruz. Fox crime seyrediyorsan chicago pd - the rookie - csi serisi - five-0 - ncıs: New orleans bunlar olabilir.