Makaleler
10
Yer
Aydın
S20 FE cihazım 2 gün önce yere düşüp ekranı kırıldı (iç ekran). Ekran değişimi yaptırdım bir telefoncudan ve orijinal dendi. Neyse, soruna geçelim:
İlk başta renkler çok kötüydü, Odin aracılığıyla tekrar stock ROM yükledim ve renkler düzeldi. Fakat ROM atınca düzelmeyen bir sorunum var:
“Samsung Galaxy S20 FE” yazısından sonra gelen Samsung yazısı gelmiyor, simsiyah bir şekilde bekleyip açılıyor. Aynı şekilde recovery kısmı da simsiyah. Giriyor, PC’de görünüyor girdiğini ama ekran simsiyah.
Telefon normal açılınca hiçbir sorun yok gibi devam ediyor.

Var mı başına gelen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bana iki durumdan kaynaklı gibime geliyor. Ya ekran yan sanayi ya adam ekran değiştirirken işlemciye isteyerek/istemeden kısa devre yaptırdı.

S20 FE cihazım 2 gün önce yere düşüp ekranı kırıldı (iç ekran). Ekran değişimi yaptırdım bir telefoncudan ve orijinal dendi. Neyse, soruna geçelim:
İlk başta renkler çok kötüydü, Odin aracılığıyla tekrar stock ROM yükledim ve renkler düzeldi. Fakat ROM atınca düzelmeyen bir sorunum var:
“Samsung Galaxy S20 fe” yazısından sonra gelen Samsung yazısı gelmiyor, simsiyah bir şekilde bekleyip açılıyor. Aynı şekilde recovery kısmı da simsiyah. Giriyor, PC'de görünüyor girdiğini ama ekran simsiyah.
Telefon normal açılınca hiçbir sorun yok gibi devam ediyor.

Var mı başına gelen?

Odin'den bl kısmını flashladınız mı?

Peki bu Custom ROM'dan Stock roma geçince mi oldu. Yoksa siz Stock ROM'un üzerine mi ekleme yapıp yüklediniz? Odin'de belki eksik dosya yüklemeden dolayı da yapıyor olabilir.
Hayır hayır, ekran değişiminden sonra oldu, 2 farklı stock rom denedim, sonuç aynı.

Odin'den bl kısmını flashladınız mı?
Evet.

3900.