S21 FE alınır mı?

Bütçe
15-16
S21 FE hem eski bir cihaz hem de samsung dökümü SoC sebebiyle ısınma ve pil problemleri var. Ayrıca 4 senelik cihaz, güncelleme açısından da son demlerini yaşıyor. Çok da güçlü de değil artık. İyi kamera performası alırsınız, iyi video çeker (Fiyatına göre) o kadar. A55 olabilir belki ya da çıtayı yukarı dayar S24 FE alır geçersiniz.

Hocam merhaba.
Daha önceden S21 kullanıcısı olarak A55 model cihazları kendi telefonuma göre oldukça yavaş buluyordum. Teknik verileri siz dedikten sonra araştırdım ve bu bağlamda benim tecrübemle eş değer olduğunu fark ettim. S21 serisine nazaran A55'i önermenizin tam olarak sebebi nedir?
Exynos 2100 S21 modellerinde geliyor. Exynos 1480 A55 modelinde geliyor.
Exynos 1480 maksimum 2.75 GHz saat hızına sahipken Exynos 2100 maksimum 2.9 GHz saat hızına sahip.
Exynos 1480 %52 daha güçlü GPU sunabiliyor fakat A55'in piksel yoğunluğu S21'den daha kötü olduğu için grafik performansları da aynı.
Exynos 2100 daha yüksek bellek genişliğine sahipken 1480'nin bellek genişliği daha düşük.
Ek olarak güncelliğinden bahsetmiş olduğunuz cihazın genel kullanım özellikleri sınırlı. A55 ürünlerinde kablosuz şarj desteği dahi sunulmuyor.

Bende eski bir S21 kullanıcısıyım. 4 sene sonunda sıfır aldığım cihaz bir anda anakart yaktı. A55, S21'e göre daha sorunsuz ve yeni bir cihaz. Tabii ki bir S serisi gibi olamaz ama alacak kişinin günlük işler yapacağını düşünürsek fazlasıyla yeterli olacaktır.

Annem küçük telefon istiyormuş, özellik güncellik hiç önemli değil. Pek telefondan anlamaz zaten.
Alınır mı? 15.5k ya HB'den.
Bu bütçede en iyi seçenek bu. Çünkü S serisi telefonlar hala çok üstün bir telefon. Yıllarca götürüyor A serisi ise değil. Alınabilir.

Ama bütçe varsa kesinlikle bu telefondan vazgeçin. Çünkü ısınan ve pili gitmeyen bir telefon.

Redmi Note 8I 3 4 günde bir şarja takan annem bunu 2 günde bir takar ağır kullanımda şarjının 5 saat gittiğini gördüm 1 gün için yeter.
Çok tekrar ettim ama 1 saat Instagram'a girdi diye de ısınmaz yahu.

Ama bütçe varsa kesinlikle bu telefondan vazgeçin. Çünkü ısınan ve pili gitmeyen bir telefon.

Isınıyor sosyal medyada. Kronik sorunlu.

A55 ve S21 FE arasındayım birazdan sipariş vereceğim
Fikirlere açığım.

A55 kalın hantal bir cihaza benziyor.

Anneme "güncellik önemli mi" diye sordum.
"Yooo" dedi.
S21 FE tamam.

Alıyorum artık fikir istemiyorum.

Çok kararsızım çok.

Son düzenleme:
A55 alın. Güncellik asıl daha önemli. S serisi telefon gereksiz.

Annem küçük telefon istiyormuş, özellik güncellik hiç önemli değil. Pek telefondan anlamaz zaten.
Alınır mı? 15.5k ya HB'den.
Alma ekran süresi az hızlı şarjı bitiyor ısınıyor Bu eksiler dışında efsane telefon kasma donma yapmaz kendimde kullanıyorum

Alma ekran süresi az.

Annem için 2 3 saat ekran süresi yeter.

Hızlı şarjı bitiyor ısınıyor bu eksiler dışında efsane telefon kasma donma yapmaz kendimde kullanıyorum.

Telefondan hiç anlayan birisi değil en fazla akşamları çay demlenesiye yarım saat Instagram'da gezer.
Ayrıca tek şartı küçük telefon olması bir önceden babam A20s almıştı ve ham büyük hem kalın bir telefondu onu kullanmadı.
Galiba a55 daha büyük kalın bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…