S22 Ultra'da Circle to Search özelliği kapatılıp Gemini nasıl açılır?

EmirhanRadicus

Üstün
Makaleler
1
Merhaba, S22 Ultra telefonda Circle to Search özelliği açık durumda, ancak bu özelliği hiç kullanmıyorum. Benim için Gemini daha iyiydi. Ancak Gemini özelliğini geri nasıl getirececeğimi aradım ancak bir türlü bulamadım. Bu ayar nerede?

Denedim ancak pek bir işe yaramadı.

Ekranı en sol aşağıdan, sağ dogru yukarı çekince açılıyor.

@EmirhanRadicus, Siz Circle to Search özelliğini mi kapatmak istiyorsunuz yoksa Gemini'yi mi aktifleştirmek istiyorsunuz? İkisi birbirinden bağımsız şeyler.

Bende şu an böyle gözüküyor, benim yapmak istediğim circle to Search özelliğini kapatıp yerine sadece Gemini getirmek ya da yukarıda arkadaşın paylaştığı gibi yapmak.

Gemini ile cts bağımsız şeyler. Ben ikisini de aynı anda kullanabiliyorum. Köşeden yukarı çekince asistan/gemini navigasyon çubuğuna basılı tutunca cts açılıyor.

Gemini ile cts bağımsız şeyler. Ben ikisini de aynı anda kullanabiliyorum. Köşeden yukarı çekince asistan/gemini navigasyon çubuğuna basılı tutunca cts açılıyor.
Evet şimdi farkettim, cts kapatınca yine ana menü tuşuna basınca gemini gelir sanıyordum ama olmadı. Keşke daha önceden öğrenseydim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…