DarthGorsoy
Başarılı
Doğum günümde uzayla uğraşıyorum 

AI kullanmayı bilmiyorum, makine kullanırken bile kullanmadım. AI değil de, sağlam işleme yeteneği olan uygulamalar var onlar da saatler sürüyor greni yok etmesi. Bunda gren azaltma işlemi bile kullanmadım
Doğum gününüz kutlu olsun sayın hocam, fotoğraf harika duruyor.
Yok kameralarda uzun zamanlardan beri AI gibi bir şey vardı. Hani Xaimio telefonlarda Ay'ın resmini çekince çok süper oluyordu, işte ondan. Ben de ona itafen dedim.AI kullanmayı bilmiyorum, makine kullanırken bile kullanmadım. AI değil de, sağlam işleme yeteneği olan uygulamalar var onlar da saatler sürüyor greni yok etmesi. Bunda gren azaltma işlemi bile kullanmadım![]()
Evet hocam onu biliyorum da burada tamamen RAW kayıt kullandım. İşleme yok, sensör direkt yakaladığını veriyor. Gren azaltma bile elle oluyor.Yok kameralarda uzun zamanlardan beri AI gibi bir şey vardı. Hani Xaimio telefonlarda Ay'ın resmini çekince çok süper oluyordu, işte ondan. Ben de ona itafen dedim.
Çok teşekkür ederimDoğum gününüz kutlu olsun sayın hocam, fotoğraf harika duruyor.
Hocam nasıl yakalayıp bu fotoğrafı çekebiliyorsunuz? Telefonumun bu kadar yetenekli olabileceğini düşünmemiştim. Genelde gündüz çekimlerini övünüyorlardı, gece çekiminden bahsetmiyordu incelemeler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.