S23 FE - Samanyolu Galaksisi

Makaleler
31
Yer
TR
1000227841.webp

1000227840.webp

S23 FE | FF karşılığı 23mm | 15sn, ISO 3200 | RAW to JPEG.

Bu kadar güzel fotoğrafları arasam bulamam, forumun kıymetlisi. 1. Olanı bilgisayarıma duvar kağıdı yaptım.

Cok teşekkür ederim hocam. Drive olarak kayıpsız eklerim oyle daha rahat yaparsınız.

Çok şanslınız gerçekten böyle karanlık bir mekan bulmak zor.

Elimde S25+ var ama gel gör ki oturduğum yerde her yer ışık ve gram karanlık yer yok 😭

Hocam Muğla genel olarak kırsal olduğu için çıkıp gidecek cok yer var. Işık kirliliginin makul olduğu bir yerde deneyebilirsiniz ama uzaksa ekipce gitmek gerekiyor zira geceleri vahşi hayvanlar sıkıntı. Yılana falan basarım diye çizme giyiyorum, bacağımı full kalin bir şeyle kapatıyorum.

Bunların Google Drive linkini verebilir misiniz? Duvar kâğıdı yapacağım da. Görüntü kayıpsız olsun.

Elbette hocam. @mete01 @XEfe.Bey

Çok güzel duruyor. Elinize sağlık.

Oncelikle teşekkür ederim hocam. 65 bin TL verip makine aldim ama çektiğim fotoğrafları telefona aktaramiyorum mesela oyle de bir komedi var 😂Allah'tan telefonla da çekmişim. Yaz diye ailemin yanına köye geldim e dogal olarak PC'yi tasiyamadigim icin Wi-Fi üzerinden aktarma yapmam gerekiyor ama uygulana bende stabil çalışmıyor. Android 15 desteği yok sanırım.

Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt