DarthGorsoy
Başarılı
- Cihaz
- S23 FE
Esenlikler arkadaşlar. Geçtiğimiz günlerde S23 FE'de uzun pozlama sırasında yaşadığım bir mor gren sorunuyla ilgili konu açmıştım. İlk başlarında sensör hasarı olabileceğinden şüpheleniyordum fakat telefonumda çizik bile yoktu. Birkaç S23 FE kullanıcısı arkadaştan uzun pozlama testi yaparak konuya fotoğraf göndermelerini istedim. Benimle birlikte 3 kişide de aynı mevzu yaşandı. Samsung Members forumunda bir kişi daha test etti ve aynı sorunu yaşadığını belirtti. S23'te test edildiğinde (Snapdragon) bir sorun çıkmıyorken S23 FE (Exynos) modelinde test edildiğinde sorun gözlemleniyor. Şunu da eklemeliyim ki, S5KGN3 S23, S23+ ve S24'le S24+'da dahi kullanılmakta. Hatta S24 FE'de bile aynı sensör kullanılacak. Sorun muhtemelen Exynos kaynaklı. Samsung'la iletişim kurduğumda kadının birisi çıkıp "şu ayarları sıfırlayın, bu ayarları sıfırlayın" diyor
Uzaktan bağlantı talep ediyorum, geri dönüş yok. Canlı destekle iletişim kuruyorum, onlar bir kod verip randevunuz oluşturuldu falan diyorlar. Redmi Note 9S kullanırken bile RAW çekim yapabilen ben şu an S23 FE aldığım için RAW kullanamıyorum. Korkunç gerçekten. Ürünü Hepsiburada üzerinden aldım, alalı 5 ay oldu. THH'ye başvurup iade süreci başlatma şansım var mı?
S23 FE kullanıcıları varsa ilgili konuyu aşağıya bırakıyorum, sizler de test edebilirsiniz. Yıldız ve gece fotoğrafçılığı yapamayacağız, Samsung sağ olsun.
techolay.net
r2.community.samsung.com

S23 FE kullanıcıları varsa ilgili konuyu aşağıya bırakıyorum, sizler de test edebilirsiniz. Yıldız ve gece fotoğrafçılığı yapamayacağız, Samsung sağ olsun.
S23 FE RAW çekimde sensörün sağında morluk var
Arkadaşlar selam. Bugün fark ettim, yüksek ISO'da çekim yapınca RAW'da sensörün sağı mosmor oluyor ve daha önce Reddit'de bir Samsung kullanıcısı da ayni sorundan bahsetmis. JPEG resimlerde ise işleme sebebiyle morluk epey azalıyor. Anlamadım, sensör mu hasarlı? Normalde fotoğraf makinesi...

S23 FE RAW çekimde sensörün sağında morluk var
Arkadaşlar selam. Geçenelrde **bleep** ettim, yüksek ISO'da çekim yapınca RAW'da sensörün sağı mosmor oluyor ve daha önce Reddit'de bir Samsung kullanıcısı da ayni sorundan bahsetmis. Ayrıca Techolay isimli forumda bir konu açtım ve benle birlikte 3 S23 FE kullanıcısı da aynı sorunu yaşıyor...
Son düzenleme: