S24 FE alınır mı?

Bütçe
26000
Yok hocam inan şu anki Redmi'de 1 tane dahi oyun yüklü değil ve yıllardır olmadı da. Benim derdim kamera, şarj, serilik ve kasa tasarımı. S21 FE Snapdragon olduğu için tercih edilir mi günümüzde hala?
Hayır tabii ki.

2021 cihazı sonuçta sırf snapdragon diye böyle bir şey sakın yapmayın.

Exynos S23'ten sonra zaten düzeldi.

Yok hocam inan şu anki Redmi'de 1 tane dahi oyun yüklü değil ve yıllardır olmadı da. Benim derdim kamera, şarj, serilik ve kasa tasarımı. S21 FE Snapdragon olduğu için tercih edilir mi günümüzde hala?
S24 FE'nin akıcılığından şüphe etmenize gerek yok. Exynos 2400e gayet güçlü bir işlemci. Onun dışında S21 FE'nin pek tercih edilesi yanı yok. Guncelleme destegi 1 sene kaldı, sıcak çalışan bir cihaz ve pil yönünde de iyi sayılmaz. S24 FE kasası daha kalın bir cihaz olması dışında her yönde daha iyi bir telefon.

@antipat, sarjda ve kamerada hissedilir sekilde geriye gidersiniz S24 FE'ye gore. Yavas yavas fisi cekilen bir model zaten, ikinci elde vs. bakmadikca tavsiye etmem. Ustelik S21 FE'deki Snapdragon da Samsung Foundry elinden cikmis bir yonga, yani Exynos'larin tercih edilmemesinin bazi nedenlerini tasiyor. 2400e'nin CPU'su iki kat daha guclu. Ek olarak 888, 2400e'den daha verimsiz, daha eski bantlar sonucta. Yani Snapdragon diye tercih ederseniz yonga dahil her konuda geriye gitmis olursunuz.

Redmi cihazdan ortalama bu fiyatlara Samsung S24 FE 256 GB'a geçmek istiyorum. Ancak S24 FE hakkında yorumlar fazlaca karışık ve bende emin olamadım. Exynos 2400e ve 4700MAH pil var. Bu işlemci ve batarya günlük kullanımda tekrar şarj ister mi? Kamera olarak sözde 108MP olan Redmi Note 10 Pro'dan geçince ciddi kalite farkı olur mu? Kafamda fikir oturtmak için her türlü tecrübenize, fikrinize açığım.

Exynos işlemciler artık One UI 7 ile daha iyi çalışıyor. İşlemci üzmez sizi. Batarya gayet yeterli olur büyük ihtimalle. Kamera konusunda megapixel sayısı değil, lens kalitesi diyafram değeri gibi etmenler önemlidir. Ayrıca yazılım konusunda da daha iyi bir cihaza geçeceksiniz.

Geri
Yukarı Alt