S24 Ultra - Yunanistan

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Emile A239
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 513
  • Etiketler Etiketler
    s24 ultra
Makaleler
4
Yakın zamanda Yunanistan'a gittiğimde çektiğim birkaç fotoğrafı paylaşayım. Açıkçası Yunanistan'ın havası ilk geldiğimizde biraz Marmaris'e ve Bodrum'a benziyordu ama daha sonradan farklılıkları ortaya çıktı diyebilirim. Güzel bir turdu.

(Afytos)

(Aploma)

(Neos Marmaras)

(Kaplumbağa Adası)

(Thasos)

Çok güzel fotoğraflar, umarım bende bir gün şöyle dünyayı gezebilirim. Hiç sanmıyorum gerçi.

Çok güzel fotoğraflar, umarım bende bir gün şöyle dünyayı gezebilirim. Hiç sanmıyorum gerçi.
Aslında eğer pasaportunuz varsa ve gidebilecek bir aracınız da varsa zor olmaz bence. Malum, komşu ülkemiz. Ben oraya bir tur aracılığyla gittiğim için ulaşım konusunda da bir sıkıntı yaşamamıştım.

Süper.

Adamlar şehirlerin isimlerini de kopyalamışlar.
Bizden çok daha gelişmiş oldukları kesin… Yanlarında dalga geçilecek bir ülkeyiz artık.

Bizden çok daha gelişmiş oldukları kesin… Yanlarında dalga geçilecek bir ülkeyiz artık.
Gelişmişlikten çok, bizden daha medeni oldukları kesin. Bir de Yunanistan halkında ağırı bir gösteriş yok. Örneğin otoyolda giderken gördüğünüz arabaların çoğu eski model oluyor. Bunun sebebi dediğim gibi, medeniyet ve hayat anlayışlarından kaynaklanıyor.

Çok güzel bir ülke.. Yunanistan Thassos’u gezip görmüştüm çok gezilesi bir ülkeydi.

Bu aralar çok fazla fotoğraf konusu açılmaya başladı. Ben de benim dandik Oppo ile Ankara'yı mı çeksem acaba?
Bu arada ellerinize sağlık hocam <3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…