S24 Ultra'nın üst arkası çok ısınıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gece
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 162
  • Etiketler Etiketler
    s24 ultra

Gece

Üstün
Kameraların yan tarafındaki kısım gereksiz fazla ısınıyor ki şu anda da öyle mesela. Hiçbir şey yaptığım da yok, sadece internette ve sosyal medyada geziniyorum. Arka planda çalışan bir şey yok, ısınmasını gerektirecek hiçbir şey yok. 1.5 yıldır kullanıyorum, oyun bile çalıştırmadım bu zamana dek. Kılıfı da çıkarıyorum böyle olunca ancak bir şey değişmiyor.

S24 Ultra kullanıcısı varsa kendi deneyimini aktarabilir mi?

Samsung kullanıyorum öyle çok yapmasa da ben de acaba neden ısındı diye şüpheye düşsem telefonu bir 5 dakika kapatıyorum. Büyük ihtimalle arkadan sistem güncelleme yapıyor ya da bilmediğin bir uygulama işlemciyi yoruyor. Kapatınca hepsi devre dışı kalıyor. Açınca da düzeliyor. Öyle sürekli olan bir şey değil tabii.

Wi-Fi kullanırken çok ısınmaması lazım genelde 4G ile çok ısınıyor.

Kasanın ısınması normal. Eski telefonlarda hem cam ya da plastik kasa olduğu için hissedilmiyordu pek. Ayrıca onların ısıyı iletme şekli farklıydı. Yeni nesil Samsung cihazlarda ısıyı metal çerçevelerden tahliye ediyor. Yeni geçiş yaptıysanız bu yüzden sıcak geliyor olabilir. Bende S24 FE kullanıyorum fazla ısınıyor gibi düşünmüştüm ilk seferinde.

İşlemci kameraların yan tarafında bulunduğu için o bölge daha çok ısınır.

Ayrıca işlemcinin ısınması için birçok neden var.

Eğer ki kasa yapısı farklı olan bir telefondan geçtiyseniz fazla ısınıyor gibi gelmesi normal.

Ben Redmi Note 13 Pro+ telefondan S25+ telefona geçtim. İlk başta banada çok ısınıyor gibi gelmişti. Sonra normal olduğunu anladım.

Büyük ihtimalle arkadan sistem güncelleme yapıyor ya da bilmediğin bir uygulama işlemciyi yoruyor.
Uygulamaların %95'i derin uykuda, otomatik hiçbir işlem de yok.

Yeni geçiş yaptıysanız bu yüzden sıcak geliyor olabilir.
1.5 yıldır kullandığımı belirtmiştim. Son aylarda tecrübe ettiğim bir şey, One UI 7 sonrası diyebilirim belki de.

Ayrıca işlemcinin ısınması için birçok neden var.
Tabii ki ancak çoğu zaman cihaz boştayken bile rastlıyorum bu duruma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…