S25+ vs Honor Magic 7 Pro vs Xiaomi 15T Pro

Albies

Başarılı
Arkadaşlar merhaba, sizce hangi modeli almalıyım? Telefonda çok oyun oynarım. Uzun saatler kullanırım sosyal medya, film-dizi vb. tabiri caizse telefonu sömürürüm. S25+, HM7 Pro, Xiaomi 15T Pro. Bu 3 model arasında kaldım. Beni donanımsal ve yazılımsal olarak üzmesin, performans kaybı uzun süre yaşatmasın istiyorum.

Telefonu yogun kullanan birisin demek. Vivo X200 FE batarya omrunde daha iyi oldugundan onerim X200 FE olur. Kamera detayindan bahsedilmemis. Bu yuzden saydigin telefonlardan Honor Magic7 Pro'ya ihtiyacin yok. Dimensity 9300+ seni 4 sene rahat goturur.

Samsung Honor Magic ikiside üst seviye üzmez yazılım ise Samsung kamera ise Honor Magic pro .

Kamerayla pek işim yok benim için önemli olan yazılım performans ekran batarya.

Kamerayla pek işim yok benim için önemli olan yazılım performans ekran batarya.
Yazilim olarak yani sonucta Çinli yazilimi fakat Xiaomi'den falan fersah fersah daha iyi OriginOS. Perfomans olarak alabileceginin en iyilerinden. Panel olarak saydigin 3 cihazin gerisinde tahminimce. Ozellikle Samsung ve Honor'dan kotudur paneli. Batarya olarak ayni kulvardaki cihazlardan daha iyi boyutuna ragmen. 6.31 inc bir ekrana sahip. Buyuk ekran istiyorsan kucuk gelebilir.

Yani açıkçası aralarında diğer 2 modelden 10k daha ucuz olması biraz daha cazip geliyor. Sadece 1 model Xiaomi kullandığım için pek bir bilgim de yok. Samsung'un her iki modelden yazılımsal olarak daha üstün olduğunu biliyorum. Emin olamadım tekrar düşüneceğim. Bilgi için teşekkürler.

Xiaomi 15T Pro 2 yıl sonra yazılım olarak üzeceğinden eminim. S25+ ile Magic 7 Pro arasından normalde S25+ seçerdim ama sömürecekseniz Magic 7 Pro.

Samsung'un yazılımsal olarak üstün olduğunu düşünmüyorum. Fazlasıyla Xiaomi, Apple, Honor ve Samsung cihazım oldu aralarından yazılım olarak en çok Honor'u sonra Apple'ı en sonda ise Xiaomi ve Samsung'u seviyorum. Magic 7 Pro genel olarak ikisinden de iyi ama ana kamerada bazen geride kalıyor. Çok oyun oynuyorsanız bence bekleyip yeni işlemcili cihazlardan birisine bakın.

Yıl sonuna geldiğimiz için beklemek istemiyorum fiyatlar zamlanmadan önce almak istiyorum.

Yıl sonuna geldiğimiz için beklemek istemiyorum fiyatlar zamlanmadan önce almak istiyorum.

Evet haklısınız. Saf performans olarak 8 Elite içeren cihazlar mantıklı. Honor'da performans konusu en son eksik gibiydi şimdi nasıl bilmiyorum testlerde iyiyse magic 7 Pro aralarındaki en iyi cihaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…