Güncel olarak iPhone 13 kullanıcısıyım. Birkaç yıl da Samsung denemek istiyorum. İki model arasında kaldım, S24+'ın işlemci dışında daha iyi olduğunu söylüyorlar. İşlemci farkı ne kadar hissettirir, gündelik kullanımda ne kadar farkettirebilir merak ediyorum.
Güncel olarak iPhone 13 kullanıcısıyım. Birkaç yıl da Samsung denemek istiyorum. İki model arasında kaldım, S24+'ın işlemci dışında daha iyi olduğunu söylüyorlar. İşlemci farkı ne kadar hissettirir, gündelik kullanımda ne kadar farkettirebilir merak ediyorum.
İşlemci dışında fark yok diyebiliriz, eğer işlemcim iyi olsun oyunları rahat oynayayım diyorsan S25 ha şunu da diyeyim oyun olarak ikisi de üzmez ancak S25 işlemci olarak çok üstün.
İşlemci farkı direkt bataryaya etki ediyor. Çok bilgim yok da birkaç gündür sürekli battery drain testlere bakıyorum Exynoslar eğer A serisi değilse Snapdragonlara göre hızlı tükeniyor. Derdin oyun değilse bence Iphone'den devam et ama Samsung kullanmak istediğini belirtmişsin o zaman S25.
Aradaki fiyat farkı beni arafta bırakıyor. 6000 TL'ye Watch 6 veya Buds 3 Pro alınabilir, buna rağmen sırf işlemci için ekrandan ve bataryadan feragat edip S25 almak yanlış hissettiriyor.
İşlemci farkı direkt bataryaya etki ediyor. Çok bilgim yok da birkaç gündür sürekli battery drain testlere bakıyorum Exynoslar eğer A serisi değilse Snapdragonlara göre hızlı tükeniyor. Derdin oyun değilse bence Iphone'den devam et ama Samsung kullanmak istediğini belirtmişsin o zaman S25.
S25 işlemci olarak daha iyi.
S24+ ise daha iyi ekran, batarya, soğutmaya ve daha büyük ekrsna sahip.
Daha iyi bir paket olduğu için S24+ daha mantıklı.
İşlemci farkı direkt bataryaya etki ediyor. Çok bilgim yok da birkaç gündür sürekli battery drain testlere bakıyorum Exynos'lar eğer A serisi değilse Snapdragonlara göre hızlı tükeniyor. Derdin oyun değilse bence IPhone'den devam et ama Samsung kullanmak istediğini belirtmişsin o zaman S25.