S25'ten iPhone 17'ye geçilir mi?

iPhone 16 ile Galaxy S25'i deneyimlemiş birisi olarak söylüyorum, farkları hissedemezsiniz. Sadece daha çok hat bağlama (eSIM, SIM) ve biraz daha açık ekosistem farkı var. Son olarak, gün geçtikçe Android tarafı iOS felsefesini benimsemeye başladı.

Eğer iPhone deneyimlemek istiyorsanız evet geçilir. Ama çok çok daha iyi bir telefon aldığınızı sanmayın, aşağı yukarı aynı sayılırlar.

Şu saatten sonra insanlar için kamera, batarya ve şarj hızı en önemli kriterler olmalı. Dünya para verip batarya kapasitesi ve şarj hızı düşük bir telefon almak bana biraz olsun mantıklı gelmiyor.

şu saatten sonra insanlar için kamera, batarya ve şarj hızı en önemli kriterler olmalı. Dünya para verip batarya kapasitesi ve şarj hızı düşük bir telefon almak bana biraz olsun mantıklı gelmiyor.

Tamamen kişisel tercihler, ben ara ara iPhone a geçiş yapıyorum ve iOS in temizliğini düzenini ve Android'e nazaran daha sorunsuz deneyimini seviyorum. Ha öte yandan dediğiniz gibi daha iyi kameralar daha iyi bataryalar muhakkak var lakin herkesin ihtiyacı yok. Benim arkadaşlarımın çoğu haftada 1 kamera açar mesela.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…