Detaylar
Kim cevapladı?Recep Tayyip İvedik
Üstün
Kendi ederinden ne olursa olsun çok fazla tutar. Çünkü ederi aldıkları sadece işçilikten daha az. 600tl en az alırlar. O fiyata çok daha adam akıllı bir cihaz al.Tahminimce eMMC arızasına sahip olan bu telefonun tamiri ve pil değişimi kaç TL tutar?
Telefon hiç tepki vermiyor. Şarja takınca, güç tuşuna basılı tutunca bile tepki yok.
Telefonun kendisini tekrar alamam. Kartım yok bir şeyim yok. Tamir ettirmem lazım.Kendi ederinden ne olursa olsun çok fazla tutar. Çünkü ederi aldıkları sadece işçilikten daha az. 600tl en az alırlar. O fiyata çok daha adam akıllı bir cihaz al.
m3rt
Yetkin
Tahminimce eMMC arızasına sahip olan bu telefonun tamiri ve pil değişimi kaç TL tutar?
Telefon hiç tepki vermiyor. Şarja takınca, güç tuşuna basılı tutunca bile tepki yok.
"eMMC" yeni bir anakart demek, yani telefonun ederinden daha fazla tutacağı kesin, batarya desek 350-500'TL arası bir şey tutar.
Telefonun kendisini tekrar alamam. Kartım yok bir şeyim yok. Tamir ettirmem lazım.
İkinci el bir şey alman daha mantıklı olacak gibi gözüküyor.
eMMC bir çip hocam."eMMC" yeni bir anakart demek, yani telefonun ederinden daha fazla tutacağı kesin, batarya desek 350-500'TL arası bir şey tutar.
Bir karar aldım. Bir yer biliyorum, eski telefonlar satıyor. Oraya S3 Mini için pil soracağım ve orada deneyeceğim, telefon açılmazsa S3 Mini ve S3 için fiyat soracağım, ona göre para biriktirip alacağım.
Son düzenleme:
m3rt
Yetkin
eMMC bir çip hocam.
Bir karar aldım. Bir yer biliyorum, eski telefonlar satıyor. Oraya S3 mini için pil soracağım ve orada deneyeceğim, telefon açılmazsa S3 mini ve S3 için fiyat soracağım, ona göre para biriktirip alacağım.
Hocam EMMC'nin ne olduğunu biliyorum fakat farkında olmadığınız bir şey var bu çipler çok eskide kaldığı için bayağı bir nadirleşti, çip yerine anakartı hatta cihazı komple değiştirebilirsiniz o fiyata onu demek istiyorum.
Recep Tayyip İvedik
Üstün
Zaten şu anki gibi 2. El bir şey almandan bahsediyorum. Yoksa o fiyata sıfır tel mi olur dostum?Telefonun kendisini tekrar alamam. Kartım yok bir şeyim yok. Tamir ettirmem lazım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam EMMC'nin ne olduğunu biliyorum fakat farkında olmadığınız bir şey var bu çipler çok eskide kaldığı için bayağı bir nadirleşti, çip yerine anakartı hatta cihazı komple değiştirebilirsiniz o fiyata onu demek istiyorum.
Üstteki mesajda tekrar alacağımı belirttim.Zaten şu anki gibi 2. El bir şey almandan bahsediyorum. Yoksa o fiyata sıfır tel mi olur dostum?
S3 Mini'nin eMMC arızası ve pil değişimi ile ilgili muhtemel masraflar:Tahminimce eMMC arızasına sahip olan bu telefonun tamiri ve pil değişimi kaç TL tutar?
1. EMMC Tamiri:
- Tahmini Maliyet: 300 - 600 TL
- Önerilen Adımlar:
- Yetkili servis veya deneyimli bir tamirci ile iletişime geçin.
- Cihazın garanti durumu varsa, garanti kapsamına girmediğini kontrol edin.
2. Pil Değişimi:
- Tahmini Maliyet: 150 - 300 TL
- Önerilen Adımlar:
- Pilin orijinal ya da kaliteli bir yedek parça ile değiştirilmesini isteyin.
- Fiyatların değişebileceğini unutmayın, yerel tamir servislerine göre farklılık gösterebilir.
3. Toplam Tahmini Maliyet:
- Toplam: 450 - 900 TL arasında bir maliyet bekleyin.
- Not: Fiyatlar lokasyona, servis sağlayıcısına ve parça kalitesine bağlı olarak değişebilir.
Bu durumlarda önerim, öncelikle bir teknik servise danışarak kesin fiyatları öğrenmektir.
Yeni konular
-
60.000 TL bütçede Spectrum Blaze hazır sistem alınır mı?
- Uğur Altun
-
-
-
-
-
Giyim Pierre Cardin'de 1.500 TL'ye 400 TL kupon indirimi
- Fırsat Ekibi
-