S9+ kamera performansı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 462
  • Etiketler Etiketler
    kamera
Yasina gore iyi gercekten.

Yaşını asla belli etmiyor, en ufak uğraş gerektirmiyor alıyorsun kamerayı açıyorsun çekiyorsun. Pro mod hakkında bilgi sahibi olsam büyük ihtimalle ortaya şaheserler çıkartırım ama ne yazık ki asla bilmiyorum.

10 senelik Samsung, son model Xiaomi'den on kat daha iyi çeker net.

1 kardeşim de şu devasa kameralı Vivo var klasik 950 milyar MP, benimki ile yarışamıyor bile ama "son model". Optik görüntü sabitleme tanrılar tarafından hediye edilen bir armağan.

64 GB model mi hocam?

Şöyle 128 veya 256'lık modelleri bulsam bende alacağım. Yoksa 64+ SD kart lazım.

Kalite ciddi anlamda iyi, video kalitesi belki ISP sebebiyle zayif kaliyordur ama fotograf kalitesinde giris segment cihazları kesinlikle ezer.

64 GB model mi hocam?

Şöyle 128 veya 256'lık modelleri bulsam bende alacağım. Yoksa 64+ SD kart lazım.

64 de bana yetiyor ya, yaşlı kurt olduğu için artık pek oyun kaldırmıyor ama işlevli olduğunu söyleyebilirim. Bunu yazarken omzuna sivrisinek kondu ve ekranı ile şaplak attım öldürdü bu telefon daha ne yapsın?

@xalvorath Pro modu sade tasarlamislar. Vaktiniz oldugu zaman ugrasirsaniz cogu seyi hizlica kaparsiniz, fazlasiyla kullanisli.

Ara sıra birkaç şey deniyorum ama tripod olmadığı için pek sağlıklı olmuyor.

Kalite ciddi anlamda iyi, video kalitesi belki ISP sebebiyle zayif kalıyordur ama fotograf kalitesinde giris segment cihazları kesinlikle ezer.

Gece bir şey diyemem ama gündüz 4K60p olarak affetmiyor hocam.

2018 Flaghip cihaz, hala kamerada iyi. Note9 kullanırken büyülenmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…