S9+ kamera performansı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xalvorath
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 462
  • Etiketler Etiketler
    kamera
Az önce birkaç gece çekimi denedim;
Düz çekim:

Gece modu:

En düşük ISO:

Pro mod ile birkaç garip deneme:

Sensoru sebebiyle geride kalabilir belki, iPhone 11 gibi 1/2.55" sensor barindiriyormus.

Arkadaşım da 11 var, ufak bir karşılaştırma yapıyorum dürüst olayım Apple bu ISO işini kusursuz yapıyor ama haricinde Zoom olarak ve kalite olarak benim telefonum tokat manyağı yapıyor. Ama gel gör ki Instagram ile Apple anlaşmalı olduğu için benim attığım resim 3 piksel onun ki 4K.

2018 flaghip cihaz, hala kamerada iyi. Note9 kullanırken büyülenmiştim.

Note 9 çok istedim de malum türklerde 2. el kavramı yok o parayı da veremem yani o cihaza, askerden sonra içimde kalmaması için 1 tane alıp ara sıra kullanmayı düşünüyorum.

Şu sosyal medyaya fotoğraf yüklerken kalite düşme sorununun acil çözümlenmesi gerekiyor.

Şu sosyal medyaya fotoğraf yüklerken kalite düşme sorununun acil çözümlenmesi gerekiyor.

Zannetmiyorum hocam, para tatlı geliyor. iPhone almak ya da S24 harici sanırım kurtarmıyor. Telefonum 4K60 video çekiyor görüntü şahane Instagram'ya bir atıyorum sanki S3 mini ile çekmişim.

10 senelik Samsung, son model Xiaomi'den on kat daha iyi çeker net.

Benim not 11 Pro'dan kat kat daha iyi gerçekten kamera konusunda derbat bir telefon tek iyi tarafı EIS çok iyi çalışıyor.

Son düzenleme:
Benim not 11 Pro'dan kat kat daha iyi gerçekten kamera konusunda derbat bir telefon tek iyi tarafı OIS çok iyi çalışıyor.

Xiaomi'nin elbet amiral gemisi vardır bilmiyorum ama genel olarak adamların kamerası çok fake, 150 MP olması benim işime yaramıyor, 10k veriyorsun telefon da OIS yok ve ölü gibi resim çekiyor.

Xiaomi'nin elbet amiral gemisi vardır bilmiyorum ama genel olarak adamların kamerası çok fake, 150 MP olması benim işime yaramıyor, 10k veriyorsun telefon da OIS yok ve ölü gibi resim çekiyor.

Eıs var mış OIS sanmıştım ben kamerayla işim olmadığı için onun dışıda güzel cihaz.

Tabii gündelik kullanımda.

Olması gereken bu. Neden aptal markalar iğrenç kameralı telefonları piyasaya sürüyorlar ki? Kaç yıl önce bunu böyle sunmuş adamlar işte.

Döneminde hayalini kurupta alamadığım cihazdı. O edge ekranını, hafif ve zarif kasasını çok seviyordum.
Fotoğraflarda netlik bozulması bariz bir şekilde beliriyor ama hiç fena değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…