Sabotaj Steam üzerinden oynanabilir mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Quezzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 174
  • Etiketler Etiketler
    steam
Makaleler
63
Arkadaşlar daha demin eski Steam hesabıma girdim. Kütüphanesinde 4 yıl öncesinin Türk MMOFPS oyunu "Sabotaj" duruyor :,)

Bu oyun hâlâ oynanılabilir midir? Bir de bu oyunu ana Steam hesabımın kütüphanesine nasıl aktarabilirim?

Son düzenleme:
Oyunun Türkiye ve Avrupa sunucuları Ağustos 2021'de kalıcı olarak kapatıldı. Belki tekli odada kendi başına gezinebilirsin.

Yan hesabını steam aile programına davet edersen kütüphanende gözükür.

Oyunun Türkiye ve Avrupa sunucuları Ağustos 2021'de kalıcı olarak kapatıldı. Belki tekli odada kendi başına gezinebilirsin.
Arkadaşlarla falan oynayabilir miyiz? Yoksa sadece tek mi?

Oyunu ana hesabımdaki kütüphaneye nasıl aktarabilirim peki?

Arkadaşlarla falan oynayabilir miyiz? Yoksa sadece tek mi?
Oyunu bende indirmiştim eskiden ancak her şeyi eksiksiz hatırlamıyorum. Sunucuları kapalı olduğu için hiç girmeyebilir, offline modu var ise belki ona girebilir. Sunucusu kapalı oyunda arkadaşlarınla oynaman mümkün değil. İlla oynamak istiyorum dersen tıpkı cs 1.6'da olduğu gibi insanların kendi serverını kurması lazım. Bu da hiç kolay değil. Yani biraz imkansız gibi duruyor.

Oyunun Steam sayfası yok. Yani başka Steam hesabına ekleyemezsin. Ayrıca oyun tamamen online odaklı, büyük ihtimalle launcherden başlat deyince hata alacaksın. Boşuna internetini ve diskini yorma.

Oyunu Steam'den çıkarmak mesele. Çıkarabilirsen Hamachi ile bağlanır oynarsınız Steam içindeyken arayüz izin vermeyebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…