Saç seyrekliği veya dökülmesi için ne önerirsiniz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 599
  • Etiketler Etiketler
    saç
Yeşil sabun saçları sertleştiriyor ve dökülmesini azaltıyor bende işe yarıyor. Bu arada kepek de yaratıyor o yüzden iki haftada bir şampuan kullanmak gerek.

Annelerimiz veya büyüklerimiz bu konularda iyi bilir. Ya da sizin deneyimlediğiniz, bildiğiniz doğal yöntemler var mı? İşe yaradığını gördüğünüz falan? Şampuan önerisi var mı?

1. 0.5mm ile 1mm arasında bir dermaroller ya da dermastamp satın al haftada 3 gün düzenli saçlarının döküldüğü yere kullan.
2.Birinci adımı yaptıktan sonra birer tatlı kaşığı biberiye ve tatlı badem yağını karıştır saç derine iyice yedir.
3.Saç derine boş anlarında masaj yap ve kendine alışkanlık haline getir.
4.Saçını ve yapabiliyorsan vucudunu soğuk su ile yıka ve spor yap.
5.Eğer biberiye ve badem yağı ile sonuç alamazsan aynı rutini minoxidil ile yap keza biraz paran varsa çünkü düzenli kullanman gerekiyor yoksa geri dökülüyor.

Genel yorum minoksidilin düzenli kullanıldığı takdirde işe yaradığıdır. Düzenliden kasıt yıllarca kullanmak. Bırakıldığında dökülme aynen devam ediyor hatta çıkan saçlar da kaybedileceği için daha hızlı dökülüyor. Bunun maliyeti ve zaman kaybını göze alırsanız bilemem fakat bunu yapmaktansa prp artı mezoterapi yapmak daha mantıklı gibi geliyor. Fayda etmezse saç ekimi son çare. Fakat tüm bunlardan önce cildiyeye görünmek gerekir. Cildiyede kesin nedeni öğrenilirse ona göre hareket edilir.

İşimden dolayı gidecek vaktim yok.

Ayrıca doğal yöntem arıyorum ben, doktor ilaç veya başka bir şey yazıp gönderecek ya da anlaşmalı olduğu firmanın ürününü önerecek.

Yeşil sabun saçları sertleştiriyor ve dökülmesini azaltıyor bende işe yarıyor. Bu arada kepek de yaratıyor o yüzden iki haftada bir şampuan kullanmak gerek.

Deneyeceğim.

1. 0.5mm ile 1mm arasında bir dermaroller ya da dermastamp satın al haftada 3 gün düzenli saçlarının döküldüğü yere kullan.
2.birinci adımı yaptıktan sonra birer tatlı kaşığı biberiye ve tatlı badem yağını karıştır saç derine iyice yedir.
3.saç derine boş anlarında masaj yap ve kendine alışkanlık haline getir.
4.saçını ve yapabiliyorsan vucudunu soğuk su ile yıka ve spor yap.
5.eğer biberiye ve badem yağı ile sonuç alamazsan aynı rutini minoxidil ile yap keza biraz paran varsa çünkü düzenli kullanman gerekiyor yoksa geri dökülüyor.

Konu ile alakasız ama bu dermaroller'ı kaş içinde kullanıyorlar. Bir işe yarıyor mu? Kaşlarım seyrek olduğu için kullanmayı düşünüyorum.

Ayrıca doğal yöntem arıyorum ben, doktor ilaç veya başka bir şey yazıp gönderecek ya da anlaşmalı olduğu firmanın ürününü önerecek.

Evet, doğru. Ben 2 defa yüzümdeki kızarıklıktan dolayı gittim ve marka ürün verdi. Birine 600 TL diğerine 400 TL civarı para verdim. Hiçbir işe yaramadı. Yanında verdiği 50 TL'lik kremler daha çok işe yaradı.

Konu ile alakasız ama bu dermaroller'ı kaş içinde kullanıyorlar. Bir işe yarıyor mu? Kaşlarım seyrek olduğu için kullanmayı düşünüyorum.

Evet, doğru. Ben 2 defa yüzümdeki kızarıklıktan dolayı gittim ve marka ürün verdi. Birine 600 TL diğerine 400 TL civarı para verdim. Hiçbir işe yaramadı. Yanında verdiği 50 TL'lik kremler daha çok işe yaradı.

Direkt yüzdeki akneler için de kullanıyorlar. Mantığı deri altında küçük hasarlar yaparak orada travma yaratması ve vucudün orayı iyileştirmek için hızlaca oraya kan götürmesi. Ben çok faydasını gördüm isteyen arkadaşlar daha fazla araştırabilir kullanım yerlerine göre mm ler değişiyor dikkat edin.

Bende de oluyor. Biberiye yağı aldık banyodan 30 dk önce birkaç damla damlat yaydır beklesin. Belki bir cacığa yarar.

Sizde durum nedir? İşe yarıyor mu?

Direkt yüzdeki akneler için de kullanıyorlar. Mantığı deri altında küçük hasarlar yaparak orada travma yaratması ve vucudün orayı iyileştirmek için hızlaca oraya kan götürmesi. Ben çok faydasını gördüm isteyen arkadaşlar daha fazla araştırabilir kullanım yerlerine göre mm ler değişiyor dikkat edin.
Sivilce, saç, kaş hepsi için de kullanılabiliyor mu? Sihirli bir şey miymiş bu? O ne öyle :D

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt