Saç tutucu wax-sprey önerisi

CyberCihan

Başarılı
Makaleler
2
Saçıma briyantinle istediğim şekli ve hafif nemli görüntüyü veriyorum. Evde, kapalı ortamda bir sorun yaşamıyorum ancak dışarıdayken en ufak rüzgarda saçım dağılıyor. Bu yüzden hem saçı tutacak hem de hafif nemli (ama ıslak jöle gibi değil) bir görünüm sağlayacak ürün önerilerinizi bekliyorum.

Saçım bu şekilde;

Son düzenleyen: Moderatör:
Schwarzkopf Phyto-Keratin 4 kullanıyorum. Gayet güzel tutuyor. 2 yıldır aynı modeli kullanıyorum. Hafif nemin az daha üstünde bir görünüm oluşturuyor ama sırıtmıyor.

Schwarzkopf Phyto-Keratin 4 kullanıyorum. Gayet güzel tutuyor. 2 yıldır aynı modeli kullanıyorum. Hafif nemin az daha üstünde bir görünüm oluşturuyor ama sırıtmıyor.
Teşekkürler göz atacağım.

Şu F/P olarak iyi bir ürün sanırım. Aqua ve matte arasında kaldım. Aslında Aqua'nın ıslak görünüm verdiği yazıyor ama tutuşu daha zayıf sanırım.

Son düzenleme:

Wax sevmediğim için kullanmıyorum. O yüzden bir şey söyleyemem fakat yorumları okumak yeterli olur herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…