Saç uzatmaya nasıl başlarım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cobra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 82
  • Etiketler Etiketler
    nasıl saç

Cobra

Yetkin
Saçımı uzatmak istiyorum. Belli dönemlerde kısaltmalı mıyım? Kısaltmazsam bir dönem çok şekilsiz kötü oluyor. Ne önerirsiniz?

Ben kendi haline bırakarak uzatmıştım. Benim saçım dalgalı yapıda olduğundan zaman zaman uçlarından aldırmadığımda çok kıvrılıyordu ve o şekilde uzamaya devam ediyordu. Saçınızın yapısına da bağlı biraz ama ben hiç kestirmeden uzatmıştım kötü görünüyor mu diye düşünmeden. En azından belirli bir uzunluğa geldiğinde 2 ayda bir kestirilerek uzatılabilir bence.

Bu konu hakkında sana şunları söyleyebilirim. İlk olarak kafan hava alsın, saçlarının hava alması önemli ama hasta da olma. İkinci olarak ise saçı uzatan yağlar var ama her saçta aynı etkiyi göstermeyebilir dikkatli ol. Benim gür, diken gibi ve kalın saçlarım var. Ben saçlarımda argan yağı kullandım duş esnasında duşun sonlarına doğru saçıma sürüp karıştırıp yaklaşık 1 dakika bekliyorum. Bir aktartan Hindistan cevizi yağı ve çam terebentin yağlarını aldım. Bunları duştan önce 1 saat bekletilecek şekilde sürdüm şampuanla duruladım. Bunlardan sonra saçlarım inanılmaz hızlı uzadı 2 ay gibi bir sürede. Ama bu dediklerim benim saçımda olumlu etki gösterdi ama senin saçında daha farklı şeyler gösterebilir. Yani olumsuz veya değişik bir etkisini görürsen kullanmamanı öneririm. Sabır çok önemli ve saçını tam istediğin halini almasının uzun süreceğini ve bu yolun sabır gerektirdiği unutma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…