Saçınız ne kadar dökülüyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Hans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 14
  • Görüntüleme Görüntüleme 412
Makaleler
2
Yer
Mersin
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 30-40 saniye veya taş çatlasın 1 dakika saçımı yukarı ve aşağı doğru oynattım ve 20 tele yakın saçım döküldü. Sizce bu saç dökülmesi sayılır mı? Saçımın sağ ve sol tarafı açık ama bu doğuştan böyle. Fakat bu kadar saç dökülmesi normal gelmedi bana. Sizde böyle yapınca ne kadar dökülüyor?

Eskiden bende de oluyordu masamın üstü çok fazla saç oluyordu denedim ama 1 2 tane dökülü parmaklarımla çektiğim için bence az yemekten ötürü oluyor o zamanlar çok az yiyordum 2 gün boyunca hiçbir şey yemediğimi hatırlıyorum şu an yemek tüketimim aşırı fazla ama kilo almadığım için pek sorun etmiyordum.

Tabii varsayım olarak söylüyorum belki farklı bir şeyde olabilir.

Normalde 2 günde bir saçımı şampuanla yıkarım ve ne zaman duşa girsem giderin %50 tıkanmasına sebep olacak kadar saçım dökülüyor. Normal görünüşte saçlarım çok gür değil fakat çok seyrek de değil. Saçlarım kısa-orta arasıyken böyle bir derdim yoktu fakat uzatmaya başlayınca bu da yanında ek paket gibi eklendi. Sanırım en yakın zamanda dahiliye yolu gözüktü bana.

Günlük belirli bir saç teli dökülmesi normal olarak görülüyormuş. (50-100 tel) Ben her gün duş alsam her gün elime gelir 3-5 tel. (Daha da fazla olabilir) Bazen 2-3 gün duş almaz isem o zaman daha çok gelir. Çok dökülüyorsa kullandığın şampuan veya kan değerlerinde bir sorun olabilir.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar, ben yaklaşık 30-40 saniye veya taş çatlasın 1 dakika saçımı yukarı ve aşağı doğru oynattım ve 20 tele yakın saçım döküldü. Sizce bu saç dökülmesi sayılır mı? Saçımın sağ ve sol tarafı açık ama bu doğuştan böyle. Fakat bu kadar saç dökülmesi normal gelmedi bana. Sizde böyle yapınca ne kadar dökülüyor?
Çok az dökülüyor , ancak kendim canım sıkılınca sürekli saçlarımı tutup tek seferde 4-5 adet halinde koparıyorum hocam.

Günlük belirli bir saç teli dökülmesi normal olarak görülüyormuş. (50-100 tel) ben her gün duş alsam her gün elime gelir 3-5 tel. (daha da fazla olabilir) bazen 2-3 gün duş almaz isem o zaman daha çok gelir. Çok dökülüyorsa kullandığın şampuan veya kan değerlerinde bir sorun olabilir.

Normalde 2 günde bir saçımı şampuanla yıkarım ve ne zaman duşa girsem giderin %50 tıkanmasına sebep olacak kadar saçım dökülüyor. Normal görünüşte saçlarım çok gür değil fakat çok seyrek de değil. Saçlarım kısa-orta arasıyken böyle bir derdim yoktu fakat uzatmaya başlayınca bu da yanında ek paket gibi eklendi. Sanırım en yakın zamanda dahiliye yolu gözüktü bana.

Başka bir sebepten dolayı dahiliye gidip kan tahlili yaptırdım ve hiçbir şey çıkmadı.

Kaç yaşındasınız? Ben daha 18 bir insan olarak dökülmüyor.

19.

Bende dökülme olmuyor ama seyrelmeye başladı saçlarım. Ön taraftan ve arka taraftan açılıyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt