Saçma sapan düğün, damat gelenekleri

Makaleler
9
Yer
Cordis Die
Böyle bir gelenek zamanında olduysa, bağlı kalınması bile çok rahatsız edici, izlerken bunaldım. Şahsen sokakta görsem çok alay ederim. Her yörenin kendine has gelenekleri, görenekleri vardır elbette ama bu işlerin de biraz ağırlığı olmalı. İnsanları maymun etmeye gerek yok. Kendileri durumdan şikayetçi değilse onlara ne ala tabii, bir şey diyemem. Buyurun söz konusu video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir gelenek zamanında olduysa, bağlı kalınması bile çok rahatsız edici, izlerken bunaldım. Şahsen sokakta görsem çok alay ederim. Her yörenin kendine has gelenekleri, görenekleri vardır elbette ama bu işlerin de biraz ağırlığı olmalı. İnsanları maymun etmeye gerek yok. Kendileri durumdan şikayetçi değilse onlara ne ala tabii, bir şey diyemem. Buyurun söz konusu video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunların bu gelenekleri uygulamak ile amacı ne, onu çok merak ettim.

Yogurt yemek digerlerine gore kabul edilebilir bir duzeyde ancak digerleri tamamen soytarilik.

Eger evlenirsem kizi isteriz, nisan kesilir, bir kac yakin akraba olur. Dugunde de cok kalabalik olmayacak sekilde akrabalari cagirir guzel bir kutlama yapariz. Yeterli. Sacma sapan adetler yapmam. Asla. Zaten bu yuzden Yozgat'li kiz istiyorum.

Evrenin en saçma şeylerinden başalrda gelen gelenkler ve düğünler umarım bir gün hatırlanmamak üzere bu dünyadan yok edilir.

Gerdeğe hazırlık antrenmanı mı bu?

Yoğurt kısmı öyle gözüküyor. Eğer öyle bir amaç olsaydı salatalıklı olayı gelinin yapması gerekirdi.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt