Herkese merhaba, sağdan soldan saçma sapan SMS'ler alıyorsanız bunlardan kurtulmanın kökten çözümünü sizlerle paylaşacağım.
Öncelikle kendi e-devletimize giriyoruz ve arama yerine "ticari elektronik ileti yönetim sistemi" yazıyoruz.
Ardından karşımıza gelen ekrandan SMS almak istemediğiniz firmaların izinlerini "onay düzenle" diyerek ret yapabilirsiniz.
Hepsi bu kadar.
Not: Bu ekranda ret yapacağınız izinler uygulamalardan alacağınız SMS onaylarını, doğrulama kodlarını ve benzeri şeyleri engellemez sadece reklam içerikli olan "ticari" SMS'leri engeller.
@1138 Android tarafında Google'un mesajlar uygulaması büyük oranda engeller. Yine gelecektir gelenleri spam bildirip engellerseniz başkalarına da fayda sağlamış olursunuz.
@1138 Android tarafında Google'un mesajlar uygulaması büyük oranda engeller. Yine gelecektir gelenleri spam bildirip engellerseniz başkalarına da fayda sağlamış olursunuz.
Zaten Google Mesajlar kullanıyordum. Mesajınızdan sonra kontrol edeyim dedim, bahsettiğim Adıyaman Milletvekilini zaten engellemişim. Yeni bir siyasi beyefendi dadanmış ona da bastım engeli.
Sorun kısıtlı bir kesimdeki kurumlara hitap ediyor olması. Daha sorun büyük ise hitap etmesine rağmen üye olmayanlar. Daha daha büyük sorun ise onları şikayet ettiğinizde alamadığınız geri dönüş.
Güzel hukuk sistemimiz sağ olsun böyle at koşturabiliyorlar ama ben şurada Yeşilçam filminden sahne paylaşmak istediğimde yarın bir gün dava açıp donuma kadar alırlar deyip paylaşamıyorum. Ağam eğlenir benimle.