Sadece bilgisayarda gözüken WhatsApp mesajı nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ornitorenk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 356
  • Etiketler Etiketler
    whatsapp

ornitorenk

Uzman
Hayatımda ilk defa böyle bir şey başıma geliyor. Dün birisinden mesaj bekliyordum fakat gelmedi. Telefon uygulamasındaki WhatsApp'ta kesinlikle görünmüyor yani mesaj. Fakat bugün PC'yi açınca laptoptaki WhatsApp uygulamasına gelmiş mesaj. Yani o kişi dün mesaj atmış bana. Telefonu kontrol ediyorum ama yok böyle bir mesaj. PC uygulamasında var. Bunun nedenini bilen var mı? Bir dolandırma yöntemi veya hack olayı vs olabilir mi?

Yok mu bilen

Son düzenleme:
İfadeler: 698
WhatsApp bulut tabanlı çalışıyor. Telefonuna düşmeyen mesajın bilgisayarına düşmüş olması olanaksız. Bazen bilgisayara bildirimler geç düşebiliyor çünkü bulutla kendini senkronize ediyor bilgisayar açıldığı zaman. Aynı mesaj aynı kişiden farklı zamanda gelmiş olabilir ve sen bunu yeni gelmiş gibi algılamış olabilirsin.

Hayır hocam öyle değil.
Bu mesaj gece 02.26 da gelmiş. PC WhatsApp bu.

PC'den mesajı görüp PC'den yazdım sonra telefona girince de telefonda böyle görünüyor

Kesinlikle mesajı benim silmediğimden eminim. O saatlerde telefondaydım ve asla bu mesajı görmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…