Arkadaşlar selam, şu anda KYK yurdunda kalıyorum maalesef ve mobil verimi kullanıyorum bilgisayarımın genelinde hotspot limitini bypasslayarak. Discord'a girmek istiyorum ama sistem genelinde bir DPI kullandığım zaman hotspot bypasslayan VPN uygulamamla çakışıyor.
Sadece Discord uygulamasında kullanabileceğim bir DPI bypass yöntemi var mı? Tarayıcıdan VPN'le yapabilirim ama öyle istemiyorum, dediğim şekilde mümkün değilse öyle yaparım. Teşekkürler şimdiden.
Tek tıkla, hiçbir ayar yapmanıza gerek kalmadan çalışacak bir program/script hazırladım.
Sadece DPIscord bat dosyasını çalıştırın, program çalışan ByeDPI stratejisini bulacak ve masaüstüne Discord (DPI) adında kısayol oluşturacak. Artık Discord'a yeni kısayolu kullanarak girebilirsiniz.
Windows, MacOS ve Linux için ByeDPI stratejilerini test eder ve Discord'u sansürsüz başlatır. Sistemde DNS değişikliğine gerek duymaz. - alimali54/DPIscord
github.com
Programın ne yaptığını meraklısına açıklayayım:
Stratejiler sırayla ciadpi ile çalıştırılıyor.
Curl ile ciadpi socks proxy tünelinden updates.discord.com adresine erişim sağlanıyor mu kontrol ediliyor.
SplitWire ile GoodbyeDPI kurarken Blacklist ile kurup sadece discord.gg, discordapp.com ve discord.com eklerseniz sadece Discord için çalışır.
Yanında istediğiniz başka siteleri ve domainleri de ekleyebilirsiniz roblox vesaire.