Komple masayı kaplayan mouse pad vardı, estetik açısından gözüme pek hoş gözükmüyor. FPS oyunları takılıyorum, bütçe olarak çok yüksek bir fiyat olmasın yeter. bu sitedeki mouse padler güzele benziyor, önerdiğiniz var mı? (Başlığı 45x40 mouse pad önerisi yapar mısınız?) Teşekkürler.
Bütçe çıkarsa evet alinabilir o da. Bütçe cikmadan en mantıklı seçeneği belirttim. Bütçe çıkarsa tabii ki daha iyileri bulunuyor. Dediğiniz gibi o daha mantıklı bir pad. SWAR gibi indirim kodlarıyla ona da yönelebilir.
Bütçe çıkarsa evet alinabilir o da. Bütçe cikmadan en mantıklı seçeneği belirttim. Bütçe çıkarsa tabii ki daha iyileri bulunuyor. Dediğiniz gibi o daha mantıklı bir pad. Swar gibi indirim kodlarıyla ona da yönelebilir.
Bütçe belirtmediği için çıkar diye düşünüyorum. Dediğim gibi kalite dışında da boyut ve kalınlık farkı var. Xradesin aynı boyutunu kalınlığını alsan zaten neredeyse aynı fiyata geliyor. FPS oyunları için birebir bir kontrol pad. O fiyatlara daha iyi bir kontrol bulunmaz sanırım. Swar50 ile alabilir alırsa.