Sadece oyun için Windows 11'e geçilir mi?

sekullarx

Uzman
Merhaba,

Sadece oyun üzerine düşünüyorum, işlerimi Linux'ta yapıyorum. Sizce Windows 11'e geçilir mi? Değer mi? Beğendiğim bir yanı yok ama denemek de geliyor içimden.

i5-11400H, 32 GB RAM ve RTX 3050 sistemim var.

Hem "story" hem de "FPS" oynuyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten Linux'un var mış, dual boot yapıp geçebilirsin bence. Hem Windows 11 hevesini alırsın hem de oyun oynarsın.

İfadeler: D4C
Dual boot kullan, ben de macOS denemek için yapmıştım.

Denemeden size uygun olup olmadığını bilemezsiniz, Windows 11 varsayılan olarak çok dolu geliyor. Debloat atarak çok daha hafif bir işletim sistemi edinebilirsin.

Denemeden size uygun olup olmadığını bilemezsiniz, Windows 11 varsayılan olarak çok dolu geliyor. Debloat atarak çok daha hafif bir işletim sistemi edinebilirsin.
Debloat nedir? Makale var mı? Veya Atlas OS Windows 11 nasıldır?
Modern bir işletim sistemi kullanıcı havasında olmak istiyorsanız neden olmasın?
Çok temasında değilim aslında evet hoş ama optimizasyon ve performanstan yanayım.
Dual boot kullan, ben de macOS denemek için yapmıştım.
Triple boot olacak, Linux ve Windows 10 mevcut. Geçeceksem kökten silmek isterim Windows'u.
Zaten Linux'un var mış, dual boot yapıp geçebilirsin bence. Hem Windows 11 hevesini alırsın hem de oyun oynarsın.
Tamamen tek derdim, FPS düşer mi?
FPS oynuyorsan uzak dur zaten.
Neden ama işte?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…