Sen böyle söyleyince güzel oldu Wallpaper Engine sadece tek monitörde çalıştırma özelliği varsa onda hareketli duvar kâğıtları da kullanabilir yanda güzel gözükebilir.
Benimki Wallpaper Engine'dı arkadaşıda tanıyorum zaten kullandığı istatistik AIDA64 ile yapılıp arkada Wallpaper Engine dönüyor. 24 inch ve 19 inchler de bu biraz daha zor çünkü kasaya sığdırmak zor bende de kare monitör yoktu bu yüzden ben MSI kasanın artısını kullanmıştım bendeki kasanın ön tarafı isteğe bağlı bükülüp PSU'ya kadar inebiliyordu.
2. el kare monitör ve ledlerle 350-400 TL maaliyeti var.
Ya dediğim gibi kasanın boşluk açma izni var mı ona bakılacak ya da üst taraftan dremel ile pay bırakılıp kasaya ek yapılacak fakat o biraz profesyonele kaçıyor. Ben yaparım ama gereksiz maaliyeti olacağından tavsiyede etmiyorum
Ya dediğim gibi kasanın boşluk açma izni var mı ona bakılacak ya da üst taraftan dremel ile pay bırakılıp kasaya ek yapılacak fakat o biraz profesyonele kaçıyor. Ben yaparım ama gereksiz maaliyeti olacağından tavsiyede etmiyorum
Hocam araştırdım biraz ama el işçiliği, dikkat ve vakit istiyor. Şuan için bunu yapabilecek vaktim ve ekipmanım yok maalesef. Belki gelecekte yaparım. Sağolun öneriniz için.
Ayrıca kasa yenilemem gerek. Baktım hiçbir ekran olmuyor, kasadan ayıramadığım metal parçalar var.
Hocam araştırdım biraz ama el işçiliği, dikkat ve vakit istiyor. Şu an için bunu yapabilecek vaktim ve ekipmanım yok maalesef. Belki gelecekte yaparım. Sağ olun öneriniz için.
Custom sektörü çok geniştir bu benim ilk başlangıcımdı öyle düşün istersen her şey mümkün. Ben bunu bir sprey kutu köyden bulduğum monitör ve bir tornavidayla yapmıştım
Custom sektörü çok geniştir bu benim ilk başlangıcımdı öyle düşün istersen her şey mümkün. Ben bunu bir sprey kutu köyden bulduğum monitör ve bir tornavidayla yapmıştım
Lehim işi o kadar fazla gösteriliyor ama onlara gerek yok. Zaten o kadar kablodan sadece 3 tanesini kullanıyorsun 2'si toprak, uçlarını ısıtıp açıyorsun ve ikisini birbirine birleştirip USB'nin toprak kısmıyla yine döndürerek birleştir sonra elektrik bandıyla sar aynısını da kalan 5V kablosu için yap zaten USB girişi 5V verdiği için sorunsuz çalışıyor. 12v LED'i de ben direk fanlarda ekstra olan PWM'de 12v çıkışına bağladım ama Molex kablosuda olur.