Biraz vatanın gidişatına baksanız, gündem takip etseniz keşke.
@KökBilgi Olay dün akşam 23:45 sularında olmuş o saate kadar işte çalıştım saat gece 1 gibi eve geldim yattım reels kaydırırken ağırlığı hissettim sonra youtube falan girdim takıldım. Fiber kablosunda sorun olduğunu yada faturayı odemedigimi düşünüp yattım sabah kalkınca faturayı ve modemi kontrol ettim sonra konuyu açtım acele ile işime gittim ve olayı orda öğrendim zaten. Bu arada yerel bir kanalda çalışıyorum gündemi fazlası ile takip ediyorum gelip duyar kasmaya gerek yok hocam.🙂 Size önerim çok kasmayın.

Son düzenleme:
@KökBilgi Olay dün akşam 23:45 sularında olmuş o saate kadar işte çalıştım saat gece 1 gibi eve geldim yattım Reels kaydırırken ağırlığı hissettim sonra YouTube falan girdim takıldım. Fiber kablosunda sorun olduğunu ya da faturayı odemedigimi düşünüp yattım sabah kalkınca faturayı ve modemi kontrol ettim sonra konuyu açtım acele ile işime gittim ve olayı orada öğrendim zaten. Bu arada yerel bir kanalda çalışıyorum gündemi fazlası ile takip ediyorum gelip duyar kasmaya gerek yok hocam.🙂 Size önerim çok kasmayın.
O kanal magazinle uğraşıyor olmasın. :D