Benim aklıma Allan Saint-Maximin geldi. Adam piyasaya fakir Neymar'ı olarak çıktı ama kariyerini bitiren hamle 2022/23 sezonu sonunda Al-Ahli'ye giderek Avrupa'nın rekabetçi futbolundan uzak kalması ve Al-Ahli'deki bir sezondan sonraki Avrupa'ya geri dönüş amaçlı kiralık Fenerbahçe hikayesinin Mourinho sebebiyle mutsuz bitmesi oldu. Lens'e transfer oldu 13 maçta 7 gol katkısı da yaptı ama olamadı işte. Şuan Charlotte FC'de bonservisi, vize işlemlerinden sonra oynayabilecek.
Sizce, saf yetenek olarak elit seviyede olan ama bunu asla kariyerine yansıtamamış futbolcular denince aklınıza kim geliyor. Beşiktaşlı olmama rağmen benim aklıma ilk gelen isim Ricardo Quaresma. Gerçekten çoğu futbolcudan çok daha iyi olduğu birçok yön var. Tamam kariyerine Barcelona ve Inter var ama bu kulüplerde hiç kendini gösteremedi. Sizin aklınıza başka kimler geliyor?
Kimse Sergen Yalçın dememiş. Ya da ben çok yaşlandım sanırım. Saf yetenek olarak döneminin en iyilerinden biriydi. Ama kötü alışkanlıkları yüzünden kariyerini istediği seviyeye getiremedi.
Sizce, saf yetenek olarak elit seviyede olan ama bunu asla kariyerine yansıtamamış futbolcular denince aklınıza kim geliyor. Beşiktaşlı olmama rağmen benim aklıma ilk gelen isim Ricardo Quaresma. Gerçekten çoğu futbolcudan çok daha iyi olduğu birçok yön var. Tamam kariyerine Barcelona ve Inter var ama bu kulüplerde hiç kendini gösteremedi. Sizin aklınıza başka kimler geliyor?