Saf yetenek olarak elit seviyede olan ama asla bu saf yeteneğini kariyerine yansıtamamış futbolcular kimler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Türk98
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 213
Benim aklıma Allan Saint-Maximin geldi. Adam piyasaya fakir Neymar'ı olarak çıktı ama kariyerini bitiren hamle 2022/23 sezonu sonunda Al-Ahli'ye giderek Avrupa'nın rekabetçi futbolundan uzak kalması ve Al-Ahli'deki bir sezondan sonraki Avrupa'ya geri dönüş amaçlı kiralık Fenerbahçe hikayesinin Mourinho sebebiyle mutsuz bitmesi oldu. Lens'e transfer oldu 13 maçta 7 gol katkısı da yaptı ama olamadı işte. Şuan Charlotte FC'de bonservisi, vize işlemlerinden sonra oynayabilecek.

Quaresma. Dünyanın en iyi ayak dışına sahipti.

Adel Taarbt söylenmemiş. Bence inanılmaz bir saf yeteneği var. Tottenham, Milan gibi kulüplerde oynamışlığı var ama yine de çok gösteremedi kendini.

Kimse Sergen Yalçın dememiş. Ya da ben çok yaşlandım sanırım. Saf yetenek olarak döneminin en iyilerinden biriydi. Ama kötü alışkanlıkları yüzünden kariyerini istediği seviyeye getiremedi.

Eric Pulgar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…