Çözüldü Safari tarayıcı Windows'a kurulabilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Destek Ekibi

Resmî Hesap
Makaleler
1
Windows için Safari denemek istiyorum. Windows için Safari var mı? Nereden indirebilirim?

Çözüm
"Apple, Windows için Safari desteğini yıllar önce sonlandırmıştır. Güncel olmayan ve güvenlik açıkları bulunan Safari 5.1.7 sürümü dışında yerel bir Safari uygulaması yoktur."

Güvenlik açığı olanı da denemek isteyeceğini düşünmüyorum.

Tarih öncesi sürümleri indirmek için: Safari for Windows Versions : Apple : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

İlginç ek bilgi:
Anca Browser Stack gibi servislerden cloud olarak çalıştırılabilir. Yani uzaktan MacOS bir cihaz üzerinde çalışan Safari'yi kendi Windows bilgisayarından kontrol ederek.

"Apple, Windows için Safari desteğini yıllar önce sonlandırmıştır. Güncel olmayan ve güvenlik açıkları bulunan Safari 5.1.7 sürümü dışında yerel bir Safari uygulaması yoktur."

Güvenlik açığı olanı da denemek isteyeceğini düşünmüyorum.

Tarih öncesi sürümleri indirmek için: Safari for Windows Versions : Apple : Free Download, Borrow, and Streaming : Internet Archive

İlginç ek bilgi:

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…