Safari tarayıcısı kullananlar AdGuard reklam engelleyicisi mi kullanıyor?

Doga6

Becerikli
Safari'yi galiba Apple cihazlar kullananlar kullanıyor. iPhone'da kullanılabiliyor mu bilmiyorum ama MacBook'ta Safari tarayıcısı kullanmayı tercih edenler AdGuard reklam engelleyicisi mi kullanıyor? Apple cihazlarda sadece AdGuard reklam engelleyicisi çalışıyormuş galiba doğru mu?

AdGuard'ın sizce performansı nasıl reklam engellemede, tehlikeli siteleri engellemede ve güvenilir mi? uBlock Origin falan da var ama yanlış anlamadıysam eğer bu Apple cihazlarda çalışmıyor mu yoksa güncellenmiyor mu orasını tam anlamadım o yüzden sormak istedim.

iOS ve macOS için Safari'de Wipr ve AdGuard tercih ediliyor. Safari kullanmayıp Brave kullanarak Brave'in kendi reklam engelleyicisini de kullanabilirsin. uBlock Origin Lite var Safari için ama genellikle AdGuard tercih ediliyor. Bence uBOL daha hızlı.

UBlock Origin Lite veya Ad guard öneririm.

Normalde uBlock Origin Ad Guard'dan iyi ancak Safari'de Lite sürümü var, normal uBlock Origin yok.
Sıralama olarak uBlock Origin > AdGuard >Ublock Origin Lite (kişisel deneyimlerime dayanmaktadır)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…