Sahibinden.com ilanları CİMER'e şikayet edilirse ceza alırlar mı?

Bir emlakci buldum studyo daire diye paylasmis ilani bagimsiz alan yani ortak degil normal daire gibi, 8000 lira yazmis. Yaziyorum o ilan paylasimli ve ucreti 9500 lira diyor. Diyorum neden yazmiyorsun ilana? Bana diyor o ilanlar dolu e maden dolu neden hala ilanda? Bende CİMER'e sikayet ettim. Isin korkunc yani ise bu emlakci çete buyuk ihtimal ve 4-5 tane şehirde aktifler ne kadar ucuz ilan var ise hepsi bunlarda ve fiyatini sorucna 5000 lira ekleyip soyluyorlar. Resmen çeteleşme var işin icinde. CİMER'e sikayet ettim inanin param olsa ve biraz zengin olsam savciliga gider bunlarla ugrasirdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
X platformundan Bekir Kaplan Bey'i etiketleyerek tweet gönderin. İlgilenecektir.

Siz bilirsiniz. Hızlı aksiyon alınması açısından faydalı olabilir. CİMER yanıtını bekleyin o hâlde
Zaten denetlemeyen onlar ayrica bir kac sey daha yazardim ama gerek yok bu duzen degismeden biz duzluge cikmayiz. Ben ic isleri bakanligini sectim basvuruda. Bakalim ne olacak?

Zaten denetlemeyen onlar ayrica bir kac sey daha yazardim ama gerek yok bu duzen degismeden biz duzluge cikmayiz. Ben ic isleri bakanligini sectim basvuruda. Bakalim ne olacak?
Denetlemeyen onlarsa neden CİMER'den medet umuyorsun?

Bu yorumunu, bütün kamu kurumlarına olan güvenin sarsıldığına yoruyorum. Sen de biliyorsun ki Türkiye'de adalet, sosyal medyada oluşturulan kamuoyunun gücüne bağlı. Ben de konuyu açmana istinaden sana çözüm öneriyorum.

Haklisin fakat CİMER'e yazildigi zaman en azindan kayit altina alinmis oluyor. Illaki halkina onem veren ve dertlerine care olacak birileri vardir diye dusunuyorum hala. Birçok şey yazardim ama basima is alirim.

Haklisin fakat CİMER'e yazildigi zaman en azindan kayit altina alinmis oluyor. Illaki halkina onem veren ve dertlerine care olacak birileri vardir diye dusunuyorum hala. Birçok şey yazardim ama basima is alirim.
Elbette var. Onlardan birisi de, sana yukarıda önerdiğim kişi. Kendisi, sarı site üzerindeki fahiş fiyatların X platformuna yansıtılan kısımlarında hızlıca aksiyon alıyor.

CİMER şikayetlerini de değerlendiriyorlardır elbet ama sana bunu önermemin sebebi, aksiyon alınmasına kadar olan sürecin hızlanması. CİMER kanalı üzerinden gelen şikayetlerin ilgili birimlere yönlendirilmesi, ilgili birimin incelemesi, size yanıt vermesi vb. zaman alıyor. Bu kişi, işin içinde olduğundan şikayetleri hızlıca işleme alabiliyorlar.

Keza Ticaret Bakanlığı özelinde değil; diğer firmalar da bu yolla hızlıca aksiyon alabiliyorlar.
Bknz: Türk Telekom

Tamam tesekkur ederim deneyecegim ama donecegini sanmiyorum malum gündem olmam gerekli gonderim.

O ilanin bulundugu ilin valiligine gonderilmis. Dedigin kisi ise X'te hic cevap vermio bile sanirim muhalif paylasimlarimi gördü. xD

Son düzenleme:
Hiçbir şey olacağını sanmıyorum hocam, bunun gibi her şehir de var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…