Sahibinden.com'da büyük eşyalar da kargo ile satılabilecek

Makaleler
104
Yer
İstanbul
Artık sahibinden.com'da büyük eşyaları da kargo ile satmak mümkün.

Param Güvende'nin 10'dan 30'a çıkan desi sınırı ile artık daha fazla kategoriden ürün kargolanabilecek:
  • Monitör
  • Bilgisayar Kasası
  • Çadır
  • Elektrikli & Robot Süpürge
  • Gitar
  • Mikrodalga Fırin
...ve benzeri daha birçok ürünü artık güvenle satmak mümkün.

Minimum ilan tutarı 200 TL.

Son düzenleme:
Param güvendeyi hiç deneyimlemedim ancak almak isteyeceğim bir risk değil.

Monitörümü asla Param Güvende ile satmazdım eğer alıcı çok güven verici biri değilse. Çoğu ürünümü artık Param Güvende ile satmıyorum. Zaten artık komisyon da alıyorlar.

Monitörü PG ile satıp, alıcı turşu iade ederse yapabilecek hiçbir şey yok. Sahibinden "Bizlik bir şey yok, mahkemeye git ağla" diyor resmen.

Ya da Gibson gitar satıp size Zibson iade gelse...

Eğer daha güvenilir bir sisteme geçerlerse iş görür. Sistem güvenilir olmadığı sürece sınır 30 desi olsa kaç yazar?
Mesela PG ile satılan ürünün tarafımıza iade geldiği durumunda ret seçeneği de olmalı. İade sayfasında sadece iadeyi onayla seçeneği var, şaka gibi.

Sağlam gidip bozun gelen ürünler, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi 4060 gönderip iade olarak 1060 gelmesi gibi sorunları çok okumuştum zamanında, o yüzden hiç güvenmiyorum şu Param Güvende'ye. Tamamen alıcıyı koruma odaklı yapılmış. Gönderdiğin ürün aynı şekilde gelmezse bir daha uğraş dur, hiç gerek yok. En temizi elden satmak. Şu an güncelde Nitro+ 7700 XT satıyorum, belki 10 tane mesaj almışımdır Param Güvende ile satar mısın diye. Yok kardeşim gel gözünle gör incele istediğin gibi test et, ondan sonra içine siniyorsa, eminsen al git bir daha da beni arama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…