Sahibinden param güvende nasıl çalışır?

koztrue

Uzman
Konuyu hızlıca özetlemek gerekirse: Letgo'da uygun fiyata PS5 oyun konsolu buldum. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ilandaki adreste oturmadığını, reklamdan dolayı farklı adreslerde gözüktüğünü söyledi. Daha sonrasında Sahibinden param güvende ile gönderebileceğini söyledi. Açıkçası ilanın sahte olduğunu düşünüyorum, ve atacağı ilan linki büyük ihtimalle sahte. Söz konusu böyle bir durum olmazsa param güvende ile almamda herhangi bir sorun olur mu?

Dediğim gibi çıktı :D Attığı link: PLAYSTATİON 5 SLİM KAPALI KUTU

Son düzenleme:
Başından beri şüphe çekiciydi zaten. İnsanı yine de gerçek olabileceği düşüncesi sarıyor. Yazık olan kardeşimin heyecanına oldu. Neyse sağlık olsun, teşekkür ederim cevaplarınız için.

Konuyu hızlıca özetlemek gerekirse: Letgo'da uygun fiyata PS5 oyun konsolu buldum. Satıcı ile iletişime geçtiğimde ilandaki adreste oturmadığını, reklamdan dolayı farklı adreslerde gözüktüğünü söyledi. Daha sonrasında Sahibinden param güvende ile gönderebileceğini söyledi. Açıkçası ilanın sahte olduğunu düşünüyorum, ve atacağı ilan linki büyük ihtimalle sahte. Söz konusu böyle bir durum olmazsa param güvende ile almamda herhangi bir sorun olur mu?

Dediğim gibi çıktı :D Attığı link: PLAYSTATİON 5 SLİM KAPALI KUTU
Sen parayı gönderiyorsun, para havuzda bekliyor. Ürünü teslim aldıktan sonra ödeme onaylanıyor ve para gönderiliyor. Attığınız siteye hiç güvenemedim şahsen ben bu tarz bir siteden alışveriş yapmazdım.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt