Aslında anlatımımda hata olmuş. Ben satış işlerinde önermiyorum, alım işlerinde PG gayet mantıklı bir sistem. Koşulsuz iade hakkın oluyor çünkü.
Satan olmazsa nasıl alıcı olacak ki 😃

Telefon numarası olmadan satış yapmamak lazım ona dikkat etsek yine bir kurtuluş olur.

Satıcı, riski göze alırsa olacak elbette :)

Satış yapacaklar için önermiyorum ancak alım yapacaklar mümkünse PG kullanmalı. İkisi ayrı şeyler.

Ben ikisini de kullanıyorum hocam yapacak bir şey yok. Aldığım, sattığım her şey için Yurtiçi Kargo'da çalışan ablaya ben içini açar gösteririm ne olur ne olmaz diye.

Büyük geçmiş olsun. Hep böyle bir şey başıma gelir diye daima gönderimden önce fotoğraf ve video çekiyorum. Bilemediniz kapora istiyorum. Mesajlaşma harici yazmayanlardan ben de çok korkuyorum.

Kanıtlar sunduğunuz için sorun olacağını sanmam.

Bu kadar aşağılık olmak için ne yaşamak gerek acaba?

Teşekkür ederim, maalesef onlarca kez bu şekilde ürün sattım. Karşıdaki alıcıdan bu şekilde bir iade ilk kez alıyorum. Klasik böcek işte.

Boşa çıkabilir. Param Güvende kullanmayın. Sürekli baskıcı olmazsan ve beklersen kaybedebilirsin. Adamların üstüne çıkman lazım sürekli. Sakın bu PG olayını da bir daha kullanmayın. Kamera pili satıyordum ona bile gönderiyorlardı bunu.

Şimdi o bebe sanıyor ki bedavadan mouse aldı eskisini sana gönderdi. Yapan kişi büyük ihtimalle maksimum 23 yaşındadır. Beyin yaşı için bir şey diyemeyeceğim.

Gönderdiği ürün bile zaten çöpten çıkardığı bir şey. PG bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum, yalnızca havale/EFT.
Elimde her türlü belge var. Bakalım sonucu ne olacak.

Başta hatayı PG açarak yapmışsınız. Ben 1000 liralık ürün için bile PG açmıyorum. Bence süreç çok uzun olacak ama haklı bulunursunuz kanitlarinizin da olduğunu söylediniz zaten. Geçmiş olsun yine de.

İşte tam olarak her yerde bu sebeple PG kullanmayın diyoruz. Sizde de hata, alıcının kim olduğunu bile bilmeden pahalı bir ürünü PG ile satmak mantıksız olmuş. Sonuç alabileceğinizi sanmıyorum, geçmiş olsun.

Hocam haklısınız ancak hakkımızı sonuna kadar savunmayalım mı? Sonuç almayız zaten diye uğraşmamayı düşünmek bana saçma geldi.

Ben yıllarca pg kullandım ve alışveriş yaptım. Hiçbir sorun yaşamadım video bile çekmedim. Satıcıyı veya alıcıyı hep incelerim her defasında belki de bundan dolayı olabilir. Böyle kişiler yüzünden düzgün olanlar da eleniyor güven oluşmadığından dolayı da ikinci el bir şey alıp satamıyoruz.

Maalesef aynı şekilde ben de yıllarca kullanıp hiç sorun yaşamamıştım. Gerek alıcı gerek satıcı olarak.

Ben ikisini de kullanıyorum hocam yapacak bir şey yok. Aldığım, sattığım her şey için Yurtiçi Kargo'da çalışan ablaya ben içini açar gösteririm ne olur ne olmaz diye.

En mantıklısı. Bugün ben yapmasaydım elimde böyle geldiğine dair tek kanıt video olacaktı.