Sahibinden Param Güvende sistemi üzerinden yapılan dolandırıcılık konusunda sonuç ne olur?

Aslında anlatımımda hata olmuş. Ben satış işlerinde önermiyorum, alım işlerinde PG gayet mantıklı bir sistem. Koşulsuz iade hakkın oluyor çünkü.
Satan olmazsa nasıl alıcı olacak ki

Telefon numarası olmadan satış yapmamak lazım ona dikkat etsek yine bir kurtuluş olur.

Satıcı, riski göze alırsa olacak elbette

Satış yapacaklar için önermiyorum ancak alım yapacaklar mümkünse PG kullanmalı. İkisi ayrı şeyler.

Ben ikisini de kullanıyorum hocam yapacak bir şey yok. Aldığım, sattığım her şey için Yurtiçi Kargo'da çalışan ablaya ben içini açar gösteririm ne olur ne olmaz diye.

Bu kadar aşağılık olmak için ne yaşamak gerek acaba?

Teşekkür ederim, maalesef onlarca kez bu şekilde ürün sattım. Karşıdaki alıcıdan bu şekilde bir iade ilk kez alıyorum. Klasik böcek işte.

Gönderdiği ürün bile zaten çöpten çıkardığı bir şey. PG bundan sonra kullanmayı düşünmüyorum, yalnızca havale/EFT.
Elimde her türlü belge var. Bakalım sonucu ne olacak.

Hocam haklısınız ancak hakkımızı sonuna kadar savunmayalım mı? Sonuç almayız zaten diye uğraşmamayı düşünmek bana saçma geldi.

Maalesef aynı şekilde ben de yıllarca kullanıp hiç sorun yaşamamıştım. Gerek alıcı gerek satıcı olarak.

Ben ikisini de kullanıyorum hocam yapacak bir şey yok. Aldığım, sattığım her şey için Yurtiçi Kargo'da çalışan ablaya ben içini açar gösteririm ne olur ne olmaz diye.

En mantıklısı. Bugün ben yapmasaydım elimde böyle geldiğine dair tek kanıt video olacaktı.

@daredevil, olsun sizi de tebrik ederim. En azından göstererek kutuyu açmışsınız. İnşallah güzel haberlerinizi bekliyor olacağım. Haberdar edin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…